tisdag 6 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit möte på katthemmet. Jag börjar bli van vid att hjälpa blogghjälpen med möten nu. Börjar förstå hur hon tänker... eller snarare inte tänker. Det är många stora och svåra beslut på gång nu, så jag får verkligen jobba för att allt ska bli rätt.

Och jag hinner knappt vila mellan mötena heller. Redan i morgon är det dags för nästa möte. Då ska de snälla tjejerna från PR-Sponsorgruppen mötas och tala om vad de ska göra i vår för att samla inte pengar till katthemmet och oss katter.
 .
Jag ska försöka sova i natt men i morgon bitti måste jag sätta igång att spotta ur mig nya idéer. Jag har ganska många på gång redan. Om ni har bra tips om hur man ska samla in pengar till oss katter får ni gärna berätta om det, så ska jag tipsa blogghjälpen.

13 kommentarer:

  1. Ni kanske kan göra en Sören om ni har ngn modig katt som kan ställa upp som speciell klappkatt när ni har öppet hus och på så sätt samla in lite slantar.

    Du kommer säkert på många bra idéer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puma, jag tror det är svårt med en Sören på ett katthem. Men vi får fundera ut andra sätt.

      Radera
  2. Du ser ut som en riktig sammanträdeskatt där du sitter, en som är uppmärksam och kommer med kloka jaminlägg. Åh, jag önskar jag hade några idéer, förutom dem ni själva kommit på. Men suck....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, "sammanträdeskatt" *stolt*. Jag brukar försöka komma med kloka inlägg, men ibland är det svårt.

      Radera
  3. Ojoj finis! Full fart hela tiden! Hoppas verkligen dem förstår hur mycket du hjälper till varje dag och ger dig massa gottiga belöningar och vila emellan varven också. För det ska du ha finis, bara så du vet! Nosgos

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, det där med belöningen ska vi nog jama tyst om. Det är verkligen inte mycket sånt man får för allt sitt slit.

      Radera
  4. Akta så du inte blir utbränd och springer in i den där väggen. Jag håller med Puma, testa att göra en Sören.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jag vet inte om vi har nån katt som skulle kunna motsvara Sören. Jag tror att en sån katt måste ha ett eget, tryggt hem först. Men vi får hitta på andra saker.

      Radera
  5. Du har verkligen tassarna fulla hör jag! *imponerad* Se bara till att få ordentligt med godis för allt jobb, jag vet ju att blogghjälpen kan vara snål med det.
    Tyvärr har vi inga bra tips så här på rak tass, men vi skall fundilera alla fyra.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, hon är supersnål med godiset. För det första är hon inte här varje dag och när hon är det får vi bara lite, lite.

      Radera
  6. Så mycket du har att ta tass om! Och vilket ansvar som vilar på dina... hm... vi katter har väl inga axlar direkt, så det får bli skuldror :-)
    Matte och jag ska gnugga geniknölarna och försöka hjälpa till med vinstgivande förslag!
    Tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frasse, jag ser fram mot era förslag. Om många katter tänker efter kommer det nog många bra grejer.

      Radera
  7. Det är verkligen ett tufft jobb att vara Bloggkatt men du klarar det ju jättebra! Nosbuff

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...