tisdag 20 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft det snärjigt igen. Jag fick hjälpa blogghjälpen med ett styrelsemöte, det första för nya styrelsen.

Jag försökte införa ett nytt bonussystem. Har läst att rådgivare och konsulter har bra betalt så jag tänkte att det var dags att jag också började få lön för mödan.

Försökte förhandla mig till en hel sticks-stång per gott råd jag gav blogghjälpen. Då började hon larva sig och sa vad menar du med gott råd? Ibland vill du ju bara att jag ska ta upp frågor som rör ditt godis och det kan väl knappast vara värt en hel sticks-stång?

 Jag jamade till henne att det visst är viktiga frågor för oss katter. Då sa hon att om jag ska ta upp det varje gång du jamar om det och du dessutom ska ha så mycket betalt så kommer du få ont i magen!

Ni hör ju hur inskränkt hon kan vara. Nåjam, jag ska fortsätta förhandla.

12 kommentarer:

 1. *tassen för ögonen* Tänk att det skall vara så omöjligt för blogghälpen att lära sig prioritera rätt! Hon är lika hopplös nu som när jag var bloggkatt hör jag. Nåjam, hon har ju som tur är många goda sidor också, men man tycker ändå att hon borde förstå hur viktigt det är med godis..
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, goda sidor och goda sidor... men det spelar ju ingen roll om hon inte kan lära sig hantera den viktigaste frågan - den om godiset!

   Radera
 2. Sambo och Roxy20 mars 2012 21:34

  VAD skulle kunna vara viktigare än godis??!? Och det är ju GODA råd Blogghjälpen behöver, ju! Stå på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sambo & Roxy, en sak kan ni lita på - jag kommer inte att ge upp! Det här är nästan den viktigaste frågan jag har med blogghjälpen.

   Radera
 3. En sticks-stång tycker jag inte låter som särskilt bra betalt, jämfört med andra konsulter. Tvärtom är det en blygsam ersättning för ett gott råd. Vilket område rådet avhandlar saknar betydelse, huvudsaken rådet är gott. "Ont i magen" var en dålig bortförklaring. Jag önskar dig lycka till i fortsatta förhandlingar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, visst är "ont i magen" en dålig bortförklaring, men det är den nivån blogghjälpen rör sig på. Du förstår hur jag har det? Och tack snälla Gustav för godiset du skickade. Vi ska tacka för det på måndag ordentligt.

   Radera
 4. Lycka till med alla förhandlingar du håller på med, Ninja.

  *vi ropar till Alice här oxå, så hon ser att vi oxå vill vara med på hennes party på helgen, har inte din bloggadress, Alice!

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S tack, tack, jag behöver verkligen alla lyckönskningar jag kan få! Bra att ni också kommer till Alice. Det kommer bli full fart!

   Radera
 5. Jag håller med Gustav, det låter inte så bra betalt med tanke på det jobb du utför. Vi håller tassarna för att du lyckas förhandla fram en bra lösning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, för att uttrycka sig rakt - det är uselt betalt! Men jag ska nog pressa blogghjälpen må du tro!

   Radera
 6. Ojoj, det låter som hon missat något alldeles viktigt finis! Tvåbeningar får lön i form av pengar, då borde väl du få lön också fast i form av gottigt.. Tycker jag låter alldeles rätt! Annars kanske du slutar hjälpa henne och hur skulle det då gå med alltihop? *ryser* Nosbuffar och Stöttning (plus Mjölkisar och Sticks)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rebellen, jag vågar inte ens tänka tanken att blogghjälpen skulle stå utan stöd från nån bloggkatt. Det skulle bara aldrig gå!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...