tisdag 13 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättarHej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Som ni vet har vi ju haft en fototävling på Södertälje Katthem.  De som köpt katter från katthemmet har kunnat skicka in foton och så har PR-Sponsorgruppen valt ut 3 vinnare som får fina priser, samt framförallt, äran att se sin katt på ett vykort så småningom.

Ni som följt bloggen en tid vet ju att bl a Tindra, Sippos lillasyster, kommer från Södertälje Katthem. Idag kan vi meddela att just Tindra vunnit 2:a pris i tävlingen!


 Vi gratulerar Tindra till vinsten och - i den här tävlingen gäller inte att det bara är förstapristagaren som är den verkliga vinnaren. ALLA deltagare är vinnare! GRATTIS TINDRA!
 

12 kommentarer:

 1. Vi får jama Grattis till Tindra.
  Klart att alla är lika jamars fina
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, visst är alla lika fina - fast på olika sätt.

   Radera
 2. Sambo och Roxy13 mars 2012 22:22

  Grattis till TINDRA!! Så roligt! Kommer du att dela ut priset Ninja?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sambo & Roxy, jag måste nu koncentrera mig på årsmötet på lördag, men sen kanske jag hinner dela ut priser också.

   Radera
 3. Åhh grattis Tindra! Himla härligt att du vann! :D Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rebellen, Tindra vann 2:a pris. Med tanke på hur många bilder vi fick in är det en jättefin placering. Och jag vet att i husses och Sippos ögon var hon förstapristagare, liksom alla andra hussar och mattar tyckte att deras katter vann!

   Radera
 4. Hej sötaste lilla Ninja!!! Vi heter Maurice & Kajsa och vi har haft bloggtorka. Vår människa har varit isig, i alla fall undertill, varit trött, hängig och nu senast, när hon rymde hemifrån, så fick hon 3 hål i ryggen som straff. Ja, det var inte vi som stack hål på henne. Hon luktade vettis när hon kom hem...

  Vilken historia du har!!! *suckar. Människor är det knasigaste djuret av alla! Man får ha tassen i pannan på dem för jämnan för att de skall fatta nåt! Men, nog tycker man att de borde begripa vad det betyder att kisse kissar i människosängen... Tydligare tecken än så kan vi ju inte ge!!! Vi tror att du hittar en jättebra människa att adoptera snart - tills dess tycker vi att det är tur att du tar hand om blogghjälpen så bra. Hoppas att allt går bra och att hennes man mår bra igen!

  nosgos å onsdagsgottisar till dig och alla dina tjompisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maurice & Kajsa först hälsar blogghjälpen att hennes man mår bra igen. Sen kan jag bara hålla med er om att det finns alldeles för många dummisar. Jag kan bara inte förstå varför de ska ha katter?

   Radera
  2. De kunde nöja sig med att vika papperssvalor och leka med dem istället... :(

   Radera
 5. Åh så himla kul att vår fina kompis Tindra kom tvåa :-D

  SvaraRadera
 6. Åh vad roligt att Tindra kom 2:a! Grattis Tindra! Men det vet vi ju att vi katter som kommer från er är riktiga skönheter. *blink*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Takkjam så mykke'. Ja' e helt överveldigigad av all beröm ja' fått. Nu måste ja' bara kåmma på vad ja' ska beretta om för mina fäns.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...