fredag 16 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Jahajam, då är man tillbaka från festen hos Philemon. Jag trodde man måste vara tyst och stilla i ett kloster. Hej vad jag bedrog mig! Visserligen var vi lite vördnadsfulla när vi kom in genom dörren och hälsade på Imma. Hon inger respekt så vi trodde nog att vi skulle sitta i en ring och jama med varandra hela kvällen. Men Imma hälsade bara på oss sen sa hon att hon skulle dra sig tillbaka så vi ungdomar fick ha en riktig fest. Då brakade det löst!

Först sprang vi förstås fram och buffade på Philemon som fyllde år. Han var i högform. Sen lekte jag med Gustav från Skåne. Vilken kille! Synd att han inte bor på katthemmet. Han har en så härlig stil. Så hade han med sig både kaninstekar och mususlingar. Vi tävlade om vem som kunde släng upp en mususling högst i luften (Philemon, har era mattar märkt att det ligger en död mususling i en av taklamporna ännu?). Jag var ju lite ringrostig eftersom jag inte fångat några möss på länge. Var det Wikki som vann den leken?

Nåjam, nu vet vi att ett kloster är ett jamarbra ställe för kattfester. När kattaxin kom och hämtade oss satt vi och skrattade i sätet hela vägen fram till katthemmet. Så kul hade vi haft. Fast när vi kom in på katthemmet slocknade vi direkt! Tack Philemon för en kanonkul fest.

18 kommentarer:

 1. Åhh finis! Det var jamarshärligt att träffas! Jag får be om ursäkt för min brorsa som gömde sig när du kom, det hade bara att göra med att du är kolsvart och inget annat. Jag trivdes såå jamarsmycket och jag tror nog mina systrar gjorde det också. Såå många fina kompisar man har fått, det känns helt jamarsotroligt! Vi var också trötta när vi kom hem igen och brorsan tog igen sin blyghet med att jaga och jama som vanligt! Men alla somnade sen ganska snart och idag känns det i hela kroppen *fniss*. Mamma saknade oss men jag fick förklara för henne att hon är juh en tvåbening och såna var juh inte bjudna ;). Hoppas vi träffas igen! Nosbuffar och Gos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rebellen, visst var det kull att träffas. Ser redan fram mot nästa kalas!

   Radera
 2. Det var ett kul födelsedagsparty. Mjau, jag tycker vi får ordna fler fester. Hoppas inte att Klosterkatternas mattar, har hittat muslingen i taklamporna. Jamarns så pinsamt det skulle kunna bli då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, det vore väldigt pinsamt om de hittat muslingen, men vi fick ju inte ner den själva.

   Radera
 3. Mjau, vi skämdes lite för att vi kom lite för sent, till festen, men vi hade med oss lite iaf på *efterkälken* *Fniss*
  Får tassa upp det, nästa gång det blir ngn fest hos ngn missevän.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, ingen fara. Huvudsaken var ju att ni kom. Det var jättekul hela kvällen.

   Radera
 4. De är jau som ska tacka för att ni kom pau min fest! *bugar* Så firad har jau aldri blivet i hele mitt liv - tänk att ett helt katthem kom och alla kompisarna från bloggarna... jau blidde lite blyg ett tag, men de gick snart över. Å, så de finns en musling i lampan? De ska jau kolla!

  Hederstass från Philemon, 2 år och en daug.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Philemon, vi försökte ju få ner mususlingen från lampan, men det gick ju inte. Hoppas inte era mattar blir arga, men de verkar inte vara den sorten.

   Radera
 5. Visst är det härligt med fest och alla fina kompisar!! Vi är också slitna idag men kul var det! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tror att alla som var med på festen är lite slitna idag. Men sånt går över!

   Radera
 6. Ja jisses vilket party det var hos Philemon igår !
  Det är knappt man hämtat sig än ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, såna här fester fodrar mycket sömn och vila i eftertass.

   Radera
 7. Jam du Ninja, det var allt synd att jag inte kunde följa dig hem till katthemmet på litet efterjam, men du fick ju inte ta med främmande killar på rummet. Men vilken fest det var, jag har varit helt slut idag. Lyckligtvis har matte jobbat borta hela dagen, så jag har kunnat ligga hemma och sova utan att hon märkt något. När hon kom hem på kvällen hade jag sovit av mig det värsta. Längtar redan till nästa party!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, nä vi får inte ha främmande på rummen här. Men kanske var det lika bra för vi behövde nog sova allihop efteråt.

   Radera
 8. Roligt att läsa om festen!
  Den hade vi helt missat. [skäms]
  Ha det så bra Ninja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. MAx & Måns, det blir nog bättre med festerna när er husse slutat jobba. Då ha han mer tid att hålla er underrättade om vad som är på G.

   Radera
 9. Ja, huj vilken fest det var! Vi hade så kul!! Varje fest borde ha sin egen Ninja *fnissar. Det där med tivoli, det var ingen dum idé alls! Hoppas att vi träffas snart igen!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maurice & Kajsa, jag hoppas också det snart blir fest igen. Vad kul vi har tillsammans!

   Radera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...