söndag 4 mars 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Jaham, då är ordningen återställd.  Både blogghjälpen och Sambo och Roxys matte har kommit hem. Nu får det nog dröja innan jag vågar skicka ut blogghjälpen igen. Fast hon sa nåt om att de hade börjat prata om ett möte hemma hos Sippo och Tindra när det blivit varmare. Nåjam, då vet jag ju åtminstone att Sippo och Tindra håller reda på henne under tiden hon är där.

Idag har hon varit här och blixtrat mig i ansiktet. Men hon sa att det inte är så lätt eftersom jag inte sitter stilla. Hi-hi, jag tycker det är jamarkul att springa omkring när hon jagar mig med blixtapparaten. Ni ska snart få se nya kort lovar hon.

Annars har det inte hänt så mycket annat än att två av mina kompisar som fått ett hem två gånger tidigare, nu är tillbaka på katthemmet igen. När jag jamade med dem sa de att det tyckte det var skönt att vara tillbaka på katthemmet. Så kan det vara ibland. Får man inte rätt hem är det bättre att bo på katthemmet tills rätt hem dyker upp.

24 kommentarer:

 1. Skönt att ordningen är återställd igen. Men vi lovar att hålla ordentlig koll på blogghjälpen om hon dyker upp här nere hos oss. *håller tassarna*
  Ska bli kul att få se bilderna på dig, snygging. *buffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, det känns tryggt att veta att ni ser efter henne om hon kommer. Hon behöver all hjälp hon kan få.

   Radera
 2. Skönt att allt är som det ska igen!Och jamarskönt, att Katthemmet finns när det nya hemmet inte stämmer. Synd bara, att det blir fel ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mozart & Vincent, visst är det synd att det blir fel ibland. Och det är sällan katterna det är fel på...

   Radera
 3. Skönt att ha Blogghjälpen hemma igen. Visst är det bättre att vänta tills det blir rätt även om det tar lite tid.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja det är nog riktigt. Bättre att vänta lite längre på sitt rätta hem än få flytta fram och tillbaka.

   Radera
 4. Tack så mycket för att du och dina kompisar lånade ut Blogghjälpen en dag, för vi tycker så gränslöst mycket om henne och vi var så glada att hon kom till Örebro igår! Ni får ju ha henne alla de andra dagarna... ja, utom den där då det skall bli träff hos Sippo och Tindra, förstås.

  Att kompisar kommer tillbaka till katthemmet händer ju ibland - Jenny och Majsan gjorde flera försök i olika hem innan de kom hit till oss. Och det var ju en väldig tur - för oss, alltså! För vi älskar dem och vill inte tänka på att de kanske hade hamnat någon annanstans...

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jag tror inte Jenny och Majsan heller skulle vilja vara nån annanstans. Det är nog jätteglada att de kom tillbaka till katthemmet så ni kom i kontakt med dem.

   Radera
 5. Blixtrande i ansiktet är inte skoj. Tur att vi är snabba! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, nej blixtrandet är inte kul och även om vi är snabba så är de ju så himla envisa, tvåbeningarna.

   Radera
 6. *Fniss* Jamar som ngn annan katt jamade om.
  *Tänk om vi katter skulle ta och låsa in våra tvåbeningar i burar och fota dom, undrar hur dom skulle reagera då, *Funderar*
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, det vore verkligen ett kul experiment!

   Radera
 7. Åhh finis, jag känner som dig.. Här har mamma jagat oss idag och jamat att hon bara vill ha några nya foton på oss, BARA? Hon jagar oss juh jämt känns det som.. Det är inte klokt.. Men vi får juh belöning efteråt ganska så ofta så det kanske är okej.. Ibland i alla fall *fniss*. Vilken tur att alla hittade hem igen finis, tänk om de hade varit kvar ute på vägarna.. Helt vilsna.. Hur skulle du hittat dem? *ryser*

  Nosbuffar och Gos

  Ps Det är absolut bättre att komma tillbaka till katthemmet än hamna helt fel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rebellen, ja, fick vi inte belöning skulle jag totalvägra! Det var precis det jag var orolig för - tänk om blogghjälpen irrat omkring på vägarna fortfarande?

   Radera
 8. Åh jag missade förra gången det var bloggträff hos Sippo och Tindra, men skulle vara superkul att komma denna gången :-)
  Vi kan även ha bloggträff hemma hos mig :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle vara jätteroligt om du kom till träffen hos Sippo senare i vår! Vi kommer att blogga om det lite varstans, både Sippo och vi andra som deltar, så du riskerar inte att missa den...

   Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

   Radera
  2. Kommer jättegärna bara datumet passar :-)
   Va bra att ni kommer skriva om det i god tid innan så jag kan planera in det.

   Kram :-)

   Radera
  3. Det vore jättekul om du och många andra kom. Tänk vad vi har mycket att prata om!

   Radera
 9. Oj vad spinnande med bloggträffen! Här har vi varit utan internet hela helgen (är fortfarande) så vi har inte kunnat tassa hos någon av våra kompisar, så matte får tassa åt oss från jobbet.
  Vad ledsna vi blir när katter kommer tillbaka till katthemmet och dessutom flera gånger. *hänger med huvudet* Hoppas det blir rätt nästa gång!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det är jättetråkigt när det blir fel. Särskilt när man inte ger katterna en chans.

   Radera
 10. Matte hälsar att svarta katter är svåra att fotografera även om de är stilla. :)

  Helt rätt att det är bättre att vänta på det rätta hemmet så klokt dina vänner jamar!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nea, ja särskilt för blogghjälpen som inte kan fotografera alls. Ha-ha.

   Radera
 11. Det var ju väl att både blogghjälpen och Sambo och Roxys matte lyckades krångla sig hem igen. Jag vill nog också höja en varningens klo för att låta dem ge sig ut på långresor alltför snart igen. Förhoppningsvis hinner ni alla hämta er från den här turen innan det är dags för besöket hos Sippo och Tindra.
  Visst är det bra att man inte behöver känna sig tvingad att stanna i sitt nya hem om det inte fungerar. Snart kommer de rätta människorna, både till dina kompisar och till dig :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, Det var en evig tur att de kom dit de skulle. Nu måste jag få pusta ut innan det är dags igen!

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...