lördag 4 maj 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Häromdan gick det verkligen för långt. Jag satt och åt i godan ro. Blogghjälpen var inne hos mig. När jag tittar upp blixtrar hon direkt! Jag hann faktiskt lipa lite åt henne,  så där fick hon minsann.

Nåjam, jag fortsätter i alla fall med min medicin. Det har blivit lite bättre men jag är inte riktigt frisk ännu. Jag kommer så klart fortsätta berätta hur det går eftersom jag vet att flera är intresserade av att veta hur jag mår. 

Idag har jag förstås ordnat med öppet hus eftersom det är lördag. Alla snälla människor är välkomna både att hälsa på oss katter och fynda i vår second-handbutik mellan 13-15.

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att se dig, även om blogghjälpen stör dig i maten. Hoppas det blir mycket folk idag och också många som köper på second hand. Allt går ju till er, så vi hoppas att många pengar kommer in.
    Vi hoppas också så mycket att du blir bättre snart. Vi lider med dig och andra hemlösa som mår dåligt av olika anledningar.
    Det är verkligen bra att du uppdaterar hur du mår. Som du säger, är det många som är bekymrade för dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, det hjälper mig att många tänker på mig och hoppas jag snart ska bli frisk. Det är vad jag hoppas också.

      Radera
  2. Vi är jamarglada att läsa att det går åt rätt håll tack vare din medicin! Givetvis vill vi veta mera om dina framsteg!
    Vi vill också veta mera om blogghjälpens oförskämda blixtrande! Vilken fräckhet att hålla på och blixtra när du äter! Fast det var bra att du hann ge henne en min när hon tryckte av! Hihi!
    Nospussar
    Ps. Husse har varit ute på äventyr igen så vi har bott hos "farmor" och har inte kunnat läsa din blogg förrän nu! Nu har vi bestämt att vi skall sätta fotboja på husse så han håller sig hemma! Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, men hur har ni uppfostrat husse egentligen? Bra att ni sätter fotboja på honom nu!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu ska ni får höra en riktigt ruskig historia. Fast ni behöver inte vara rädda för den slutar bra....