söndag 11 december 2011

Katten Dina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Dina på Södertälje Katthem.
 
Nu har det varit både återföreningsmöte och öppet hus på samma gång. Jag fick knappt en lugn stund. Först måste jag ju se till att allt fungerade med kaffe, glögg, saft, pepparkakor, lussekatter och godis. Sen fick jag ju se till att ta tass om alla som kom och besökte oss.

Det var många snälla kattmänniskor och flera sa att de var jätteglada att jag fått ett hem som verkade så bra. 

Tyvärr hade inte husse möjlighet att komma, men  jag satt i alla fall en lång stund i blogghjälpens knä och jamade om allt möjligt. Bland annat jamade jag om för henne att det kommit nåt skräp på min fina matta så blogghjälpen fick gå och göra den ren. Nu är den fin igen.

I morgon tror jag att jag ska jama om en annan sak jag tänkt på.

19 kommentarer:

 1. Så tråkigt att din husse inte kunde komma.
  Snällt av blogghjälpen att hjälpa dig med mattan, nu är den väl fin igen ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Synd att husse inte kunde komma, men du hade ju i alla fall blogghjälpen i närheten, så du fick ju lite gos i alla fall. En ren matta är en kattlig rättighet, nu ska jag påminna husse om det.

  SvaraRadera
 3. Skönt att du kunde stitta hos Blogghjälpen och gosa. Bra att du fick hjälp att fixa till din matta också. Nu tror vi att du behöver vila efter den här dagen.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Synd att inte husse kunde komma, men vi misstänker att du hade fullt upp med att ta tass om alla besökare och om blogghjälpen. Bra att du fick mattan rengjord och att du fick gosa lite. Här har vi hjälpt matte tassa ihop en byrå, men hon vägrade lyssna på oss och fick göra om några gånger. Hon skyllde på ludd i huvudet och att hon var förkyld, men det förstår ju alla att det berodde på att hon inte lyssnade på oss. Nu skall vi fortsätta med vår kurrterapi så hon blir bättre.
  Matte hälsar förresten att hon också tycker det är jamartrevligt att träffa blogghjälpen, men att hon inte ville smitta ner varken två eller fyrbeningar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Typiskt!! När man har lagt fram sin FINASTE matta så kommer någon och smutsar/smular ner. Hoppas verkligen att ingen hällde glögg på den. Tur att vi katter är så renliga och kan säga till! Hoppas HUSSE kommer någon annan dag, när du inte har så mycket annat att stå i!
  Nospuss

  SvaraRadera
 6. Förstår att du måste haft det riktigt fullt upp idag :-)
  Blev SÅ glad när jag läste att du fått en alldeles egen husse :-D STORT grattis Dina ! Tänk att du fått en egen matta också, de ju inte fy skam det, jättebra att klösa på. Vilka julklappar, både en husse och matta :-)

  Har förresten fått de fina kalendrarna jag beställde :-) antar att du var med och styrde upp så de kom rätt och så ;-) Tänkte ge en av kalendrarna i julklapp till någon kattvän, tror nog det blir en bra julklapp.

  SvaraRadera
 7. så jamars synd att inte din husse kunde komma denna gång. Tur att din matta blev ren iaf efteråt. Fin ska den vara jamar vi.

  Blir nyfiken på vad du ska jama om i morgon

  Tass Tass

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att så många kom, även om din husse inte hade möjlighet att vara med denna gång. Förstår att det blev succé med fikat när du varit med att planera. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Hjulia Huller om Buller, det är ju viktigt att min fina matta inte blir smutsig. Den ska hålla LÄÄÄNGE.

  SvaraRadera
 10. Sippo, jag ibland kan man faktiskt ha lite nytta och glädje av blogghjälpen också. Fast det hade ju varit bättre om husse kommit.

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco, jag lite vila skulle inte sitta fel. Det är jobbigt att ha gäster, men kul.

  SvaraRadera
 12. Alice, klokt beslut av matte att inte vilja smitta ner några, men mindre klokt att inte lyssna på era anvisningar när det gäller byrån. Nu går den väl knappast att använda?

  SvaraRadera
 13. Sambo & Roxy, nä det var ingen glögg på mattan. Sånt kommer de inte i i burarna med, för alla vet att vi katter inte tycker om sånt.

  SvaraRadera
 14. Kattfamiljen, visst är det toppenjulklappar jag fått. Jag är jamarglad, mest för husse förstås, men mattan är jamarfin den också.

  SvaraRadera
 15. M, C, T, S, jag tror husse kommer hit nån mer dag innan jul. Hoppas det i alla fall. Snart får ni läsa vad jag skriver om idag.

  SvaraRadera
 16. Findus, Isak och Rasmus, Jag tror att alltihop blev lyckat eftersom jag höll tassen över allt. Blogghjälpen sa att jag skötte mig utmärkt.

  SvaraRadera
 17. Åh, det låter som om du hade fullt upp trots att din husse inte kunde komma. Jag tror nog du behöver några dagars vila nu ja, mysa och ha det gött på lilla mattan :-). Kramizar och Tass

  SvaraRadera
 18. Kattmamman, jag tror också jag ska ta det lugnt ett par dagar nu. Skönt att jag har mattan att ligga på.

  SvaraRadera
 19. Synd att din husse inte kunde komma men kuligt att det kom en massa andra 2-benta och hälsade på :)

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berätar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag är det visst sån där helgdag igen. Fast det struntar vi katter i! Vi kör på som vanligt. ...