torsdag 2 december 2021

KAtten Foppa på Södertälje Katthem har nåt viktigt att berätta


Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

Jag tror nog att ni alla har märkt att blogghjälpen håller på att tappa greppet. Hon säger ju att hon försöker hitta bloggkatter på katthemmet som hon tror kommer få sitt ett tag så att ni som följer oss ska hinna lära känna oss.

Min företrädare André hann göra 5 inlägg. Jag som följde efter gör nu mitt tionde och sista inlägg som bloggkatt!

Jo, det är sant! Jag har flyttat till mitt nya hem precis nu.

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om min kompis som hade ett skadat öga när vi kom till katthemmet. Det ögat fick opereras bort och han har fått ett kanonhem.  Men... nu är jag på väg till samma hem!

Det är inte bara så att jag får ett toppenhem, jag får träffa och leva ihop med min kompis sen innan vi kom till katthemmet. Kan det bli bättre?

Det har varit på tal ett tag att det skulle bli så här, men eftersom inget var bestämt ville jag inte skriva om det. Tänk om det inte blivit så! Men nu har det blivit så.

Ni får försöka ha överseende med blogghjälpen som väljer så tokigt, men både hon och alla andra är glada när hon har fel på det här sättet.

Jam, så kan det gå. Jag vill i alla fall tacka er alla som följt mig. Snart kommer nog en ny bloggkatt att presenteras. Hoppas det går fort för den katten också att få ett nytt, jättebra hem.


9 kommentarer:

 1. Hurrjam vad roligt att du fått flytta till ett eget hemma och dessutom yill en kompis! ❤
  Vi hade gärna lärt känna dig lite bättre men viktigast är ju ett eget hem. Vi ser istället fram emot att få lära känna din efterträdare. Och för en gångs skull gör det inget att blogghjälpen visar till det när resultatet ändå blir så bra
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag är jätteglad. Tänk att det blev min tur så snabbt.

   Radera
 2. Fankattiskt! Andra bloggkatten i rad som får sitt föralltidhem i rekordfart - vi är såååå jamarglada för din skull! Och det är ju faktiskt inte blogghjälpens fel att det ibland inte blir som man trott... vissa katter har oddsen mot sig, men får de bara visa framtassarna så vinner de ändå hjärtan! hälsar Robin, klosterkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robin, ja, här går det undan må du tro! Fast jag behövde knappt visa framtassarna ens.

   Radera
 3. Oj jam, vad roligt att du redan har flyttat till ditt föralltidhem och att du dessutom har din kompis där!
  Blogghjälpen får göra hur fel som helst, när det blir så här bra!
  Vi ser naturligt fram emot nästa bloggkatt - och hoppas att blogghjälpen lyckas göra fel där också, så att den nya bloggkatten får ett eget hem snart.
  Nosbuffar och lycka till, lilla vän.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi hoppas så klart att alla kompisar får bra hem jättefort, men vi måste vara noggranna också så det blir rätt hem!

   Radera
 4. Vilka fantastiska nyheter du kommer med! Bästa tänkbara julklappen!
  Att Blogghjäloen väljer lite tokigt kan vi stå ut med.
  Stort lycka till i ditt nya hem med din kompis! ❤️
  Nospussar

  Ps. Det blir spännande att se vem som blir nästa bloggkatt. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ja, bättre julklapp kunde jag inte få!

   Radera
 5. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...