onsdag 15 december 2021

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Det gick några dagar sedan den där konstiga metallådan kommit. De envisades med att sätta in maten i den, längre och längre in. Vi var ju hungriga för jämnan så vi gick ju in och åt. 

Så en dag kom de där tjejerna som kom med metallådan tillbaka. De gick in i huset efter att de tittat nära på metallådan. Vi såg att de var där inne, men vi gick i alla fall in och åt. PANG! sa det! Ingången täcktes av en metalldörr och jag kom inte ut hur jag än kastade mig där inne för att komma ut. Då kom en av tjejerna springande och la en filt över lådan och bar iväg med mig.

Jag var så panikslagen och chockad så jag förstod inte riktigt vad som hände förrän jag placerades i en bur - inomhus. Jag försökte igen tag mig ut därifrån, men det gick inte. Jag hörde att människorna som var där sa att "vi låter honom landa lite nu. Han har ju mat och vatten".

Ja, så gick det till när jag hamnade här. Det var inte lätt i början, det kan jag jama om, men jag började snart förstå att det nog inte var så tokigt att vara inomhus och får mat och värme i alla fall.

5 kommentarer:

 1. Oj, vad rädd du måste ha varit. Vilken tur du hade som fick mat och att du hörde lugnande röster.
  Du verkar ha kommit till ro nu och du har ett jättevackert ansikte. Det ska bli roligt att följa dig. När du landat litet mer får du berätta om hur det går med de olika rutinerna på katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, ja nu vet ni ungefär vad som hände innan jag kom hit, men snart ska jag börja jobba som bloggkatt på riktigt!

   Radera
 2. Åhh fy jamarns vad obehagligt det måste ha varit när den där läskiga grejen smällde igen och du inte kunde komma ut. Fast när du blev instängd inomhus var väl både läskigt men även lite lite skönt?
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, ja, fast i början tyckte jag bara allt var hemskt. Jag var så rädd, men nu är det mycket bättre.

   Radera
 3. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...