tisdag 7 december 2021

Katten Rafael på Södertälje Katthem presenterar sig

Hej, jag heter Rafael och bor på Södertälje Katthem.

 Jag blev utvald till bloggkatt av Foppa som flyttat till ett kanonhem. Jag vågar egentligen inte alls vara bloggkatt. Jag är så blyg. Jag har jamat till blogghjälpen att det som syns av mig på dagens bild är det enda ni kommer få se! Hon svarade att vi nog får se hur det blir med den saken. Jo, det ska hon nog få se! Jag kommer ALDRIG visa mer av mig.

Hon bara svarade att vi lämnar det nu. Nu ska jag berätta hur jag har haft det i mitt tidigare liv och hur jag upplevde hur det var att komma till katthemmet. Fast egentligen vet jag inte om jag törs? Det är inte så lätt att vara rädd ska ni veta. Det ska jag snart försöka berätta mer om.

9 kommentarer:

 1. Hej Rafael!
  Varmt välkommen som bloggkatt! Om Foppas utsåg dig till ny bloggkatt så vet vi att det kommer att bli jamarbra!
  Vi tror (vet) även att vi säkert kommer att få se mera av dig när du blivit varm i pälsen. Det vi sett hittills ser väldigt lovande ut.
  Nospussar (försiktiga)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, tror du att ni ska få se mer av mig? Hmmm.

   Radera
 2. Pälskade vännen, ett så vackert namn du har! Och jag vet att det inte är lätt att vara rädd... det kräver så mycket och gör en så trött att alltid vara på vakt. Tror egentligen att det inte behövs där du är nu, men sådant är lätt att säga... sänder dig en stooooor varm famn så här på det ofarliga sättet och lovar att följa dig som bloggkatt. Hälsningar från klosterkatten Robins matte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robins matte, det är flera som säger att jag inte behöver vara rädd. Jag förstår inte riktigt vad ni menar...

   Radera
 3. Hej Rafael! *vinkar glatt med tassen* Det här kommer gå jamarbra, hederstass! Vi är många som varit lika rädda som dig och som blivit tryggisar.
  Angående bilden, bli inte förvånad om du rätt vad det är syns på bild. Blogghjälpen kan vara riktigt lurig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tror du verkligen blogghjälpen kan lura mig? Vi får väl se.

   Radera
 4. Åh lille vän. Välkommen som bloggkatt. Vilket fint namn du har. Du kommer säkert att lära dig att alla här vill dig väl och att du inte behöver vara rädd. Det är så jobbigt att vara rädd hela tiden.
  Det här kommer att bli bra, ska du se. Du har säkert en del att lära som bloggkatt (godisbiten framför allt), så du kommer att lära dig en del av den sociala biten.
  Ser fram emot att höra din historia snart.
  Nosbuff till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vet inte om jag kommer lära mig att alla är snälla här. Men faktiskt har ingen här försökt vara dum mot mig ännu.

   Radera
 5. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...