måndag 27 december 2021

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Häromdagen låg jag och funderade på viktiga saker. Plötsligt hör jag att det sätts in fat med mat på i buren. Det är klart att jag måste se vad det var. Jag såg att min kompis Fenja redan börjat äta så jag skyndade fram till min tallrik och åt upp det lilla som fanns där.

Sen såg jag ju att stackars Fenja hade problem med att få i sig maten, så jag skyndade förstås fram till henne för att hjälpa till, hjälpsam som jag är. 

Vad tror ni jag hör då? Jo blogghjälpens röst som säger att jag ska låta Fenja äta sin mat själv! Hon fattar inte att Fenja ju inte klarar det utan min hjälp. 

Nåja det hela gick bra till slut och både Fenja och jag slickade våra tallrikar rena.

Sen vet ni ju att jag frågade om vi kunde få en klapp-peng av de som har möjlighet att ge oss det. Sen berättade jag i förra blogginlägget att vi fått in hela 4300 kronor! Men vet ni vad? Det har fortsatt komma in klapp-pengar! Just nu har vi fått in 9700! Och det är bara från de som märkt insättningen med Klapp. Sen har det kommit in andra pengar från snälla gåvogivare också.

Vi har världens snällaste och mest generösa människor som hjälper oss. TACK alla ni! Vi är så tacksamma och glada över att vi kan fortsätta hjälpa så många hemlösa katter. Tänk så många vi redan hjälpt och så många vi kan fortsätt hjälpa - tack vare er!
4 kommentarer:

 1. Förstår inte blogghjälpen att du hjälper Fenja att tänka på figuren? Det är ju väldigt viktigt sägs det.
  Det är bra att det finns många som vill hjälpa er med ert viktiga arbete. Varje peng gör ju mycket bättre nytta hos er än på t.ex. en larvig mellandagsrea.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, nä, hon begriper ju ingenting.Men hon springer i alla fall inte på löjliga mellandagsreor!

   Radera
 2. Det är bra att du kan hjälpa Fenja så att det inte blir mat över som måste kastas.
  Såå bra att det kommer in slantar från snälla människor till er. De behövs ju för många saker, mest kanske för veterinären.
  Hoppas att både du och Fenja och alla de andra på katthemmet (tvåbeningar också) får ett bra nytt år. En liten önskan också att du och Fenja får ett föralltidhem tillsammans.
  Nospussar till dig och alla katter på katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, tänk om 2022 skulle innebära att vi får ett hems tillsammans! Hoppas det.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland har man ju såna där dagar då man bara måste få pusta ut en stund.  Det är väldigt mycket at...