söndag 19 december 2021

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Nu ska jag inte berätta mer hur det var när jag kom hit, utan nu ska jag börja jobba på riktigt som bloggkatt.

Det är mycket som händer här på katthemmet. Även om vi fortfarande inte kan ha öppet hus så kan man besöka oss katter om man bokar en tid - fast bara om man är intresserad av att adoptera en katt. Då mailar man till info@sodertaljekatthem.se och berättar lite om sig själv och hur man har tänkt kring att adoptera en katt. Då svarar vi så fort vi hinner.

Sen har jag läst i media att det finns affärer som vägrar sälja fyrverkerier. Det tycker jag är bra. Jag tycker ingen ska handla i affärer som säljer fyrverkerier och smällare. Det är många djur som blir jätterädda när det smäller. Både såna som har ett hem och de som lever ute.

Jag tycker alla som tänkt köpa smällare ska avstå från det och skänka pengarna till ett seriöst katthem istället!

6 kommentarer:

 1. Här i Västerås försöker de förhindra att folk skjuter upp egna fyrverkerier genom att bjuda på en gratis jättestor lasershow vid tolvslaget! Många affärer har också skyltar utanför där de säger att de inte säljer fyrverkerier i år för att skydda djuren och naturen. Det gillar jam! hälsar Robin, klosterkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robin, Västerås verkar vara en bättre stad än Södertälje. Vi är rädda att det snart ska börja smälla överallt, precis som det brukar.

   Radera
 2. Vi tycker det borde vara förbjudet att sälja fyrverkerier! Under tiden bojkottar husse affärer som fortfarande säljer eländet.
  Vi tycker det Robin klosterkatt skriver låter jättebra! Så borde många fler göra.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det tycker vi också! Det finns absolut ingen anledning att några ska tillåtas ha "roligt" på andras bekostnad.

   Radera
 3. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera
 4. The Titanium Falls - Tinning Point
  The Golden Nugget and Hotel at the Tinning Point, ceramic vs titanium curling iron N.J., has been built with luxury as titanium bolts the 도레미시디 출장샵 gold man titanium bracelet standard and has been attracting titanium earrings studs interest for more

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Häromdan var både Fenja och jag lite trötta. Fenja låg under en dyna som hon brukar så jag kröp in...