tisdag 21 december 2021

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Jag har fått en kompis! Hon heter Fenja. Hon är också lite blyg, men inte så farligt. Det allra bästa med henne är att hon är snäll, och så är hon jättesöt också.

När blogghjälpen kom och skulle blixtra oss hade vi inte tid med henne. Vi hade viktigare saker för oss, nämligen att äta.

Det är en annan bra sak med Fenja - hon äter ganska långsamt. Då får ju jag förstås hjälpa henne. Blogghjälpen, som ju missförstår det mesta, säger att jag äter så fort bara för att jag ska hinna äta upp hennes mat också. Löjligt.

I alla fall drömmer både Fenja och jag om att få flytta till ett kanonhem tillsammans. Tänk om det kunde bli så!

4 kommentarer:

 1. Å, en sådan sötnos du fått till kompis! Låter precis rätt för dig, tycker jam. En vän är alltid bra att ha, inte minst att leka och sova tillsammans med. Jam håller tassarna för att ni får ett kanonhem ihop! jamar Robin, klosterkatt. PS. Så duktig du var med Lucia-slanten - jam är imponerad! DS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robin, hon är jättesöt. Vi gillar varandra. Det gick jamarbra med lusseslanten! Tänk så många snälla människor det finns.

   Radera
 2. Åhh så fina ni är tillsammans! Givetvis lär du din nya kompis hur man äter effektivt (inte snabbt). Förstår inte blogghjälpen det?
  Det vore ju drömmen om ni fick ett hem tillsammans!
  Julpussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, alltså... blogghjälpen tycker att jag stjäl hennes mat. Men det göra jag ju inte. Jag hjälper ju bara till.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som jag började berätta i förra inlägget så är jag och Fenja tillbaka på katthemmet. Jag är rädd o...