söndag 5 december 2021

Blogghjälpen har ordet

Ja, så var det dags att sammanfatta den senaste bloggkatten igen. Att Foppa inte var så blyg som han låtsades där han satt bakom sina pelare på katthemmet visste vi. När man gick in till honom och gav honom lite tid så stångades och gosade han gärna. Vi visste att det fanns en annan katt bakom fasaden alltså.

När vi sen fick se film på facebook redan dagen efter han flyttat måste jag erkänna att jag ändå blev lite förvånad över att han anpassat sig så snabbt till sitt nya hem. Kompisen Folke/Odin hjälpte uppenbarligen till. Foppa var jätteblyg i början, men så fick han syn på Folke/Odin och då förstod han att det här var hans hem och - "resten är historia" som man brukar säga.

Nu kan jag inte räkna med att det alltid kommer gå så här fort för kommande bloggkatter att få nya kanonhem. Det är viktigt att det blir rätt hem också och då får det ta den tid som behövs.

Självklart saknar vi Foppa men vi är också så glada över att han nu är hemma.

Snart kommer en ny bloggkatt att presentera sig. Följer ni med på den resan också?

11 kommentarer:

 1. Ja visst följer vi med på den nya bloggkattens resa. Det är så trevligt att läsa bloggen.
  Jag är tacksam att ni är försiktiga med nya hem - just för att det ska bli helt perfekt för just den katten.
  Ser fram emot att läsa om nya bloggkatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gör allt vi kan för att våra katter ska få bra hem. Vi känner att vi är skyldiga dom det.

   Radera
 2. Självklart följer vi den nya bloggkatten. ��

  SvaraRadera
 3. Vi följer nästa bloggkatt oxå

  SvaraRadera
 4. Naturligtass följer vi nästa bloggkatt också!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

  Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

  På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

  För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

  Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

  Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
  E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/ Telegram: +447915601531
  Telefon: +447915601531

  Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

  SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...