måndag 11 januari 2021

Katten Örjan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Örjan på Södertälje Katthem.

Idag är vi ledsna. En av mina företassare, Tessie,  som fick ett jättebra hem tillsammans med sin bästa kompis Smulan, har somnat in idag. 

Hon blev svårt sjuk och som så ofta gick det fort på slutet. Katthemmet hjälpte till att skjutsa Tessie till veterinär idag. Matte och Smulan är väldigt ledsna men förstår att det inte fanns mer att göra för henne.

Vi på katthemmet är så klart också väldigt ledsna, som alltid när nån av våra kompisar blir sjuk och måste lämna oss. En del tror att vi vänjer oss vid att låta en katt somna in, men NEJ. Vi vänjer oss aldrig vid det!

Ikväll ska blogghjälpen tända ett ljus för Tessie. Det kanske ni också vill göra och tänka på henne?

4 kommentarer:

  1. Nej vad ledsna vi blir när vi läser detta! Vi minns ju Tessie som en duktig bloggkatt. Man kan aldrig aldrig vänja sig vid att en kär familjemedlem somnar in. Det bara går inte.
    Vi tänder ett ljus och tänker på matte och Smulan i deras sorgsna stund.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, Tessie var en väldigt duktig bloggkatt, och snäll också. Vi önskar att hon hade fått bli mycket, mycket äldre i sitt fina hem.

      Radera
  2. Ååååå nej, fina lilla Tessie. Vi tände också ett ljus för henne igår kväll.
    Nu styr och ställer hon säkert i katthimlen?!....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, vad fint att ni tände ett ljus för Tessie. Jag tror hon märkte det.

      Radera

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...