fredag 15 januari 2021

Blogghjälpen har ordet

Ibland blir saker inte alls som man tänkt sig. Ibland blir det sämre, men, som i det här fallet, ibland blir det bättre.

Ni som följt bloggen ett tag vet ju att förr eller senare dyker det upp ett hem för våra bloggkatter, liksom det gör för våra andra katter. På Södertälje Katthem ger vi oss inte förr!

Att Örjan inte skulle sitta så väldigt länge på katthemmet var inte nån större överraskning, men att det skulle gå så fort som det gjorde hade jag inte riktigt räknat med. Men det känns väldigt bra att det blev så, även om jag, i vanlig ordning, kommer sakna honom. Men bloggen är inte till för mig utan för katternas bästa.

Jag har redan fått lite rapporter från Örjan, eller Nero som han heter nu. Han tar det lite försiktigt och bor i sitt eget rum även om han hälsat lite på båda sina kattsystrar. Husse och han för diskussioner om han ska gå ut ur sitt rum, men kom överens om att det var lite för tidigt. Husse tycker han pratar bra, vilket vi på katthemmet också noterat.

Hans människor vet att han behöver tid att vänja sig vid den nya situationen, som ju alla katter behöver när det blir stora nyheter i dras liv. Han kommer få den tiden.

Snart kommer en ny bloggkatt att presentera sig och berätta om sitt liv, sina tankar och planer. Hoppas ni följer med även på den resan. Ni ska veta att ni betyder mycket för bloggkatten. Era kommentarer är alltid lästa, även om de kanske inte alltid besvaras.

10 kommentarer:

  1. Bästa Blogghjälpen.
    Tack för tidig uppdatering om Örjan/Nero. Det verkar lovande för honom tack vare hans nya familj som förstår skygga katter.
    Naturligtvis ser vi fram emot en ny bloggkatt och dess historia. De flesta katters historia är inte trevliga, minst sagt, och de har tur som kommer till ert katthem.
    Det är alltid trevligt att följa katternas resa och det är roligt att läsa kommenterar och vara med (om än bara här) på deras resa till nya hem.
    Tack för dessa berättelser. De uppskattas och läses av fler än de som kommenterar.
    Hoppas du själv har det så bra efter omständigheterna. Som du själv sade går livet vidare och - att ha en liten älskad katt vid sin sida är värt en hel del.
    Ser fram emot ny bloggkatt! Tack.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, tack för de fina orden. Roligt att du vill följa även nästa bloggkatts öde.

      Radera
  2. Ojojoj jag har varit frånvarande några dagar och här har det hänt grejor! Bra och glädjande grejor dessutom. Vilken härlig solskenshistoria att Örjan fått ett nytt hem så kort tid efter debuten som bloggkatt! Det värmer i hjärtat!
    Det känns tryggt att veta att katthemmet inte adopterar till vem som helst utan att man är noggrann när man väljer hem!

    Stort lycka till i ditt nya hem fina Örjan!

    Ser fram mot att följa nästa bloggkatt!

    //Husse och gänget

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, meh,,, det går väl inte att vara frånvarande från bloggen? Då händer det saker som du ser.

      Radera
  3. Åh så roligt att Örjan redan fått ett eget hem! *kurr* så kul att redan få rapport dessutom.
    Vi önskar han och de sina stort lycka till!
    Sen ser vi fram emot att få lära känna nästa bloggkatt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, nästa bloggkatt kommer snart börja presentera sig!

      Radera
  4. Hurra för Örjan/Nero och hans nya hemma!
    Tänk så fort det kan gå ibland :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, här på katthemmet kan vi verkligen konsten att rivstarta!

      Radera
  5. Tack för rapport om Örjan, och nu håller vi tummarna för att den här trenden med snabba bokningar för bloggkatterna fortsätter! Som för alla katter som väntar på sina föralltidhem, förstås!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, tänk om trenden skulle hålla i sig? Hoppas den gör det.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...