fredag 30 augusti 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Ni må tro att det är mycket att göra nu. I vanliga fall är det ju en del att göra på fredagar för att förbereda för öppet hus med Fika och Second Handbutik, men den här helgen är det ju dessutom Hittekattens Dag! Det är klart att det måste firas extra.

Förutom att vi katter är beredda att ta emot alla snälla människor som kommer, så har vi extraerbjudanden i butiken! Det är 50% på alla transportburar (som redan innan är fina men billiga) och 50% på alla kattleksaker! Det kan väl ingen människa missa som bor inom 50 mils radie från katthemmet?

Vi har öppet mellan 13-15. Jag kommer vara på plats och se till att det finns gott hembakat fikabröd, massor av saker i butiken och katter som är beredda att ta tass om er. Välkomna!

4 kommentarer:

 1. Jag skulle verkligen vilja komma och se resultatet av alla dina förberedelser. Särskilt leksakerna skulle jag kolla på, transportburar är inte riktigt vad jag uppskattar! Men suck, jag bor ju utanför de 50 milen...Håller tassarna i alla fall för massor av snälla besökare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jag ser bara en lösning på detta: du får flytta närmare Södertälje!

   Radera
 2. Vi bor visserligen inom 50 milsgränsen om man räknar resan åt bara ena hållet men husse säger att det tyvärr är lite för långt ändå (trots alla jamarfina grejor till fyndpriser). Vi vet att Mimmi hittekatts matte ska till er. Kanske fyndar hon något som kommer med på någon av Mimmis auktioner sen. Hoppas det!
  Hoppas också många andra kommer till er!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn,det var synd att husse inte kunde komma, men vi är jätteglada att Mimmi Hittekatt ger sin matte ledigt för att åka hit!

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...