måndag 26 augusti 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu är helgen över och det kom många besökare i lördags. Jag hade förstås sett till att allt fungerade.

Men det hände förstås nåt som jag var tvungen att ta tag i. Plötsligt smakade vattnet jättekonstigt hos oss. Då jamade jag till att man skulle öppna alla kranar och låta vattnet rinna en lång stund. Efter en stund smakade det OK igen. Det är ju viktigt att vi katter har fräscht vatten.

Först tänkte jag ta det lite lugnt den här veckan, men så ser jag att på lördag är det Hittekattens Dag!  Det är ju en dag som ligger oss varmt om hjärtat och det måste vi så klart fira extra.

Och vad betyder det för mig? Jo, en massa arbete förstås för att ordna lite extra kul. Men det gör jag så gärna.

4 kommentarer:

 1. Oj vilken tur att du hade koll på vattnet! Friskt vatten är jamarviktigt!
  Vi tycker det borde finnas många dagar som vore Hittekattens dag! Det är oerhört viktigt att uppmärksamma alla de hittekatter som finns. På lördag måste vi verkligen uppmärksamma den jamarviktiga dagen! Tack för att du påminde oss!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, du har så rätt. Varje dag bör vara hittekattens dag - ända tills det inte finns några hittekatter mer. För då har ALLA katter ett eget hem!

   Radera
 2. Vad bra att det kom många besökare i lördags, hoppas de hade med sig stora plånböcker också! Illasmakande vatten, det vill vi verkligen inte ha! Tur att du fixade det! Hoppas att Hittekattens dag uppmärksammas ordentligt, människorna behöver minsann påminnas!

  SvaraRadera
 3. Lisa, jam, det finns många människor som glömmer bort oss hittekatter. De behöver påminnas varje dag.

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...