söndag 11 augusti 2019

Katten Isadora på Sögertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Igår hade vi ju födelsedagskalas här, som jag redan berättat om. Det var ingen av oss katter som fyllde år utan en volontär.

Både hon och hennes släkt och vänner var jättesnälla. Födelsedagsbarnet själv har adopterat 3 katter från oss och några andra av gästerna har också fått lyckan att adoptera katt från oss. 

Det blev så klart snärjigt för mig, men det var det värt. Jag är ju van att arbeta hårt och målmedvetet. Efter kalaset var blogghjälpen inne hos mig och tog bilden som vi visar idag. Där försöker jag pusat ut lite efter alla kalasande.

Jag tycker flera borde följa vår volontärs exempel och bjuda in släkt & vänner att fira sin födelsedag på sitt lokala katthem. Förutom en massa pengar fick vi jättemycket mat också! Undrar när jag ska planera för nästa fest?

8 kommentarer:

 1. Vilken kul ide! Fast det blev mycket jobb för dig förståss. Jaa, ingen av våra människor fyller i närtid, kanske har Blogghjälpen några tips om lämpliga kalas.
  //Klemens Boman, snyggis, fd skyggis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, visst blev det mycket jobb men det är jag van vid.

   Radera
 2. Att få fira bland många katter måste vara det bästa som kan hända! Om det dessutom ger pengar till katthemmet är ju succén ett faktum! Jamarbra!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det måste ju vara bästa firandet! Både för den som firas och de som firar!

   Radera
 3. Vilken jättemjausig idé att fira "vad-det-än-är" på ett katthem. Förstår att du är trött efter allt planerande innan. Tur att du kunde ligga och fundera i lugn och ro dagen innan (av den fina bilden att döma). Det är tack vare din planering som det blev så väldans bra.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, visst är det tack vare mig, men jag har inte tagit åt mig äran ändå. Jag är ju en blygsam katt.

   Radera
 4. Låter som ett jättetrevligt födelsedagsfirande! Hoppas fler får upp ögonen för hur bra det kan vara att förlägga sitt firande till ett katthem. Och mycket pengar och mat till er katter - bättre kunde det inte bli. Du ordnade allt perfekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, fast det måste vara firare som förstår att vi katter är närvarande. Vi vill inte ha en massa rop och skrik och så var det inte i lördags heller. Alla tog hänsyn till oss.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...