fredag 9 augusti 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Ibland är det faktiskt tur att det finns blixtapparater! Jag ska berätta varför.

Häromkvällen låg jag och tänkte på väldigt svåra och djupa saker. Då smyger - jam just det, smyger - blogghjälpen in i min bur och blixtrar mig. Dessutom påstår hon att jag ligger och sover!

Maken till fräckhet får man leta efter. Om jag inte haft bildbeviset hade ni väl inte trott mig? Men nu finns det minsann belägg för hur fräck hon är. Hon hade nog inte räknat med att jag skulle använda bilden till att visa det.

Men nu måste jag fortsätta jobba. I morgon ska en av våra snälla volontärer fira sin födelsedag hos oss på öppet hus. Hoppas det kommer många, både kompisar och andra snälla människor och besöker oss mellan 13-15!

8 kommentarer:

 1. Sällan har jag sett en mer koncentrerad katt, precis så där brukar jag också se ut när jag löser komplicerade problem!
  Grattis till volontären, håller tassarna för massor med gratulanter som kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, tur att det finns pråffs som kan se hur det ligger till i själva verket! Vi jobbar ju bra med slutna ögon också!

   Radera
 2. Man ser ju hur tydligt som helst hur du fundilerar på viktiga saker! Väldigt fräckt av blogghjälpen både att smyga och att komma med såna grova anklagelser!
  Hurrjam till volontären från oss!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ibland är hon så fräck så man tappar nästan svansen. Hoppas hon inte gör om det där!

   Radera
 3. Det syns tydligt att du är försjunken i mycket djupa och viktiga tankar på bilden. Inget snack om saken!
  Hoppas det kommer många till er imorgon. Att få fira sin födelsedag på katthemmet måste vara som att vinna högsta vinsten! Vi säger hurra för volontären!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi tycker det var en fantastisk idé av vår snälla volontär! Både hon, hennes släkt och vänner och vi blev vinnare!

   Radera
 4. Man kan se det på två sätt: Som bloggkatt ska du ju kunna vila tryggt i förvissning att INTE bli störd när du 'arbetar' men samtidigt är vi glada över att få se en så söööööt bild på dig:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, åh, tack för komplimangen! Men det är just det att hon påstod att jag SOV som störde mig.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...