tisdag 20 augusti 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag pustat ut lite efter helgen. Många kanske är förvånade över att jag alltid har mycket att göra, men så är livet för en bloggkatt. Man måste alltid ligga tassen före och planera för nästa aktivitet.

Det är många viktiga saker på gång. Först hoppas vi att man snart lagstiftar om obligatorisk ID-märkning av registrering av katter. Det har även varit en hearing där SVEKATT deltog om att det ska bli hårdare straff för brott mot djur . Den utredningen ska bli klar i slutet av januari nästa år. Det är bara några av de saker som jag måste hålla koll på.

Sen är det ju så klart hur det ska gå för våra kattkompisar i England efter Brexit. Hoppas det inte blir några problem att få in kattmat! Jag är lite orolig för dom.

Men jag jobbar förstår vidare - på det sätt vi alla bloggkatter gjort och gör.

4 kommentarer:

  1. Vi är många som förstår att det är fullt upp som bloggkatt. Det är ju mycket som ska fungera på ett välskött katthem som ditt.
    Vi hoppas verkligen ID-märkning blir obligatoriskt och att det blir MYCKET hårdare straff för brott mot djur. Idag är det bara larv som villkorlig dom och böter.
    Vi tror det blir bra för kompisarna i England efter Brexit. Oroa dig inte för dem.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi har jobbat som bara den för att få igenom obligatorisk ID-märkning. Hoppas det ger resultat. Tror du verkligen jag kan låta bli att oroa mig för våra engelska vänner?

      Radera
  2. Tänk så FORT du ändå blev varm i pälsen som bloggkatt! Du är superduktig å sööööt!
    Buff Sven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, vi katter har ju lätt att lära oss saker. Vi är ju smarta allihop!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...