tisdag 22 september 2015

Katten Rosita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rosita på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här en stund på eftermiddagen. Hon talade med mig och sa att min burkompis nog kommer att flytta vilken dag som helst.

Hon sa att hon trodde de skulle vara bra för mig och att vi nog ska försöka hitta en kompis åt mig som inte är lika dominant som han var. Hon tror att jag skulle komma fram mer då.

Det kan nog stämma. Jag tycker inte om när nån rusar fram för att ta allt gos när nån kommer in i min bur. Då går jag undan. Om jag får en kompis som delar med sig blir det nog lättare för mig att komma fram.

10 kommentarer:

 1. Man tar ju olika plats i olika sällskap så det är nog bra med en ny burkompis! Vi tror att din människa kommer snart den med.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, min burkompis är nog snäll i och för sig, men han är lite för framfusig för min smak.

   Radera
 2. Vad jag blir glad när jag hör att du ska få en ny burkompis som inte är lika "framfusig" som den du har nu.
  Så spinnande det ska bli att få höra vem det blir.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam det ska bli spännande. Hoppas vi kommer bra överens.

   Radera
 3. Din burkompis är ju lite framfusig och en liten rymmare ;). Men lyfter man bort honom så får du chansen och visa hur kelig du är berättade matte. Men du skulle nog må bra med en lite blygare kamrat. Nu är det ju din tur att lyftas fram och få ett föralltid hem :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, jag tycker också att det är min tur nu. Jag verkar mycket blygare än jag är när burkompisen tar all uppmärksamhet.

   Radera
 4. Matte säger att tvåbeningar är likadana, är det någon som är framfusig och tar plats så kan den som är lite mer tillbakadragen bli helt tyst för att den känner sig obekväm. Hoppas de hittar en kompis som du trivs bättre med, för det är jamarskoj med kompisar man gillar och som man kan vara sig själv med.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja så är det nog. Vi som är lite blyga behöver lite stöd istället.

   Radera
 5. Rosita, du är så söt och fin på bilden, gulle dej!
  Måste bara återkoppla till allt positivt som blogghjälpen säger om er vet. Emma. Hon är helt fantastiskt: Matte upptäckte igår kväll en jätte varknöl på Räkans hals som behöver punkteras. Emma svarade fast kl var 17.30. Hon sa att idag onsdag var det fullt. Ok sa matte men sen sa Emma att vi kan komma mitt på da'n så hjälper hon Räkan i alla fall. En så'n fantastisk människa hon ÄR :-).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, Ja, vår Emma är fantastisk. Hon ställer alltid upp bara det finns minsta chans.

   Radera

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem. Idag har jag varit utsatt för grov misshandel!   Det började med att vår hälsoansvariga lyfte ner ...