onsdag 15 april 2015

KAtten Rubina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rubina på Södertälje Katthem.Idag har jag ägnat mig åt planering av olika slag. Först inför öppet hus i morgon. Allt måste vara perfekt.  Det vill jama hos oss katter.  Pälsarna ska vara nyputsade, klorna vässade, kompisarna renslickade o s v.

Nästa grej bli bygget på lördag. Blogghjälpen ska på kurs mitt på dagen, och det gör väl inte så mycket. Hon behöver dessutom lära sig massor. Men jag måste ju se till att jag har planerat allt tillsammans med snickare Christer. Sen måste jag se till att han och de andra som hjälper till med bygget får fika och lunch.

Lunchen är ju viktig, så ingen får för sig att börja ta av kattmaten!

Sen är det bygget, öppet hus och loppisen på söndag. Massor att planera där.

Men nu ska jag ta igen mig lite. Först ska jag berätta att lilla Pussan   som rusade ut från katthemmet i Örebro när de hade inbrott, inte kommit till rätta ännu tyvärr. Hon har synts när katthemmet men vågar sig inte in än. Tjuvarna måste väl vara nöjda med resultatet av inbrottet: en rädd katt på rymmen och sen kom de över 4 kronor!

Men nu ska vi alla katter på party hos  Kjelle Bus. Han fyller 5 år idag. Tänk om Pussan också kommer!

8 kommentarer:

 1. Det var mycket planering du har haft att göra.
  Du jamar om att du måste fixa mat till byggjobbarna så dom inte tar av kattmaten. Hemska tanke, tänk om dom började ta av ert godis också?

  Hoppas hoppas att lilla Pussan vågar sig in igen i katthemmet.
  Jam, det var "tuffa" tjuvar, en skrämd katt o 4 kronor, undrar vad dom köpte för dom kronorna?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, nääääää, skräms inte så där! Måste se var jag kan låsa in godiset.

   Radera
 2. Inte konstigt att du behöver vila ibland med allt detta jobb men vi vet ju att du klarar det utmärkt! Vi hoppas att Pussan snart kommer till rätta.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, nu är jag ju van vid allt arbete, så det brukar gå bra.

   Radera
 3. Jag fattar inte hur du kan hålla i alla dessa trådar? Måste jama att mitt eget arbete här förbleknar litet när jag ser alla dina viktiga åtaganden!
  Stackars Pussan, hoppas verkligen att hon kommer tillrätta. Låter ändå litet hoppfullt att hon synts nära katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det är nog så att jag inte skulle klara av ditt arbete och du inte mitt. Vi komplettirerar varandra!

   Radera
 4. Att du hinner med allt! Imponerad. Skickar matte som vanligt i helgen, du får instruera så hon gör rätt. Och mossen ska hon komma ihåg*vässar klon*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, vad snällt att du lånar ut matte i helgen. Då vet jag att det blir mycket gjort, särskilt som snickare Christer är på plats!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Eftersom jag busade lite på förra inläggets bild så får ni idag en bild där varken jag eller Emilio ...