måndag 26 januari 2015

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

IDag är jag orolig igen.

M skulle vara hos vettisen kl 8 i morse och det var operationstid inbokad också ifall det skulle behövas.  Jag och blogghjälpen och hälsoansvariga har oroat oss precis hela dagen och vi har väntat på telefonsamtal från vettisen.

När vi ringde till sjukhuset vid 4-tiden fick vi besked att de nyss börjar med honom!

Vi halv 6 tiden ringde blogghjälpen och frågad om han var klar. Då hade han fått lite problem på slutet av undersökningen då han var sövd, så de var tvungna att avbryta. Sen skull de ringa oss efter en timme. Det dröjde nästan 2 timmar innan de hörde av sig.

Då sa blogghjälpen att eftersom han inte har nån bevakning på natten på katthemmet så får han sova kvar på sjukhuset i natt och så hämtas han i morgon.

Undrar hur jag ska kunna sova i natt. Och M är väl minst lika orolig som ligger på ett ställe han inte känner till. Åh vad jag längtar till i morgon när han kommer hit. Då ska jag ta tass om honom ordentligt!

10 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra med M. Annars hade han gärna fått sova hos oss, här känner han ju igen sig, och oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, det hade så klart varit bra på ett sätt, men det hade blivit ännu en flytt och kanske var det trots allt bättre att han fick stanna på sjukhuset, hur trist det än är där.

   Radera
 2. Åh, vi håller alla tassar för att M blir bra! Och du får gosa riktigt mycket med honom imorgon.

  SvaraRadera
 3. Åh, så jobbigt! Men bara det blir bra sen är det förstås värt det! Nu ska jag hålla tassarna det hårdaste jag kan hela natten, och hoppas på GODA nyheter i morgon!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det var en jättejobbig natt. Jag ska berätta lite om den i dagens blogg.

   Radera
 4. Men fyjam vad läskigt det lät med "lite problem"! Vi håller tassarna hårt för att ni får hem en glad, pigg och frisk kille imorgon!
  Massor av tröstnosbuffar till er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, man blir alltid rädd när inte allt går som man räknar med. Tack för tröstisarna.

   Radera
 5. Usch, kan tänka mig att du bitit på klorna av oro HELA natten, hoppas vi snart för höra goda nyheter!? Buffisar från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, det har verkligen varit oroligt! Inte en sån natt till!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Idag är vi lite ledsna. Jag var hos en  hudspecialist på djursjukhuset för några dagar sedan. Där fi...