onsdag 7 januari 2015

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Jam måste erkänna att jag är lite orolig för blogghjälpen. Idag var hon här på förmiddagen. Då fick vi smaka TVÅ olika godissorter! Tror inte det hänt förut. Båda var goda dessutom. Hoppas det inte är nåt allvarligt.

 Några av er kanske läste i julhelgen att blogghjälpen sett en katt ute på ett ställe där katter inte bör vara. Hon har lagt ut mat till den och varit och tittat efter den flera dagar, men inte sett den och den har inte rört maten heller.

Nu kan jam berätta att den katten gick in i en fälla i morse och bor nu på katthemmet.

10 kommentarer:

 1. Vi hoppas att denna nya inte går över för Blogghjälpen, tänk att få olika GODA gottisar på samma gång ;-) Ni borde jubla!!!
  Så skönt att det har löst sig för kissen. Hoppas attden har nåt egethemma, som ni kan hitta och ägaren blir glad över att kissen är hittad å mår bra!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, vi är nästan chockade!

   Radera
 2. Å, så skönt att blogghjälpens skyddsling är inomhus! *jubel och svansdans* Vi tänker jamarmycket på alla katter som är ute den här tiden på året... för även om vintern så här långt varit väldigt mild (bortsett från en period under julhelgen, då vi hade -19) mår ingen bra utan värme, skydd undan vädret och framför allt mat i magen. Kanske var det lättnaden över att kissen fått hjälp som gjort blogghjälpen mer generös med godiset?

  Tass från Majsan, abbemissa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majsan, målet måste ju vara att alla katter har ett kärleksfullt hem! Kanske var det som du jamar, men hon har ju varit lättad många gånger förut när katter kommit in - men inte har vi fått mer godis då heller.

   Radera
 3. Men VA? Måste erkänna att jag delar din oro för blogghjälpen! Nästan så man undrar om det är någon form av muta? Bäst att du är extra uppmärksam ett tag! Eller kan det vara så väl att hon äntligen börjar inse vilket stort lass du drar på katthemmet? Det skulle ju vara det bästa, för då kan du hoppas på en fortsättning! Och hoppas också allt ordnar sig för den infångade katten, vad härligt att den slipper vara ute och frysa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam hoppas verkligen att hon börjar inse vilket jobb jag gör. Det vore på tiden!

   Radera
 4. Så bra att katten gick in i fällan och fick komma till er innan det blir riktigt kallt och snörikt. Den katten hade tur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, jam, den katten hade tur. Önskar att vi kunde ta in alla katter som går där ute utan nån som ser till den.

   Radera
 5. TVÅ sorters godis ??!!
  Håller tassarna för att det inte är något allvarligt som drabbat Blogghjälpen ;-)
  KURRA KURRA för att missen nu är infångad och på Katthemmet !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, jam, lite oroliga är vi allt fortfarande. Men vi är jamarglada att missen är i säkerhet nu.

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Nu har jag varit bloggkatt flera dagar! Det är ju inte så svårt egentligen. Bara att berätta vad jag...