måndag 19 januari 2015

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Ikväll är det Idrottsgala i TV. Där ska såna som har gjort nåt duktigt inom idrott hyllas ochh få pris. Sen ska fina artister uppträda också.

Jag undrar när nån ska anordna en gala för oss hemlösa katter? Många av oss är värda ett fint pris för att vi varit duktiga på olika sätt. Vissa som t ex har blivit illa behandlade förut har förstått att inte alla människor är elaka. Bara det är värt en gala tycker jag.

Sen är det många som skulle behöva uppmuntras som inte mår bra. Det är minsann inte så roligt att bli sjuk och sedan åka till vettisar och få medicin. Fast det är så klart bättre än att vara sjuk.

Undrar vilka artister som skulle erbjuda sig att medverka vid en gala för hemlösa katter?

11 kommentarer:

 1. En mycket bra och viktig fråga!!! Vi tror att OM nån skulle anordna en sån gala så skulle det nog komma flera artister för att uppträda.

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, tror du flera skulle ställa upp för oss?

   Radera
 2. Vi tror att det skulle vara jättebra med en sådan gala! Tror som Julia att det är många som skulle vara med! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, kanske. Får spinna vidare.

   Radera
 3. Det har jag också undrat länge! Jag är helt säker på att massor av artister är djurvänner och gärna skulle ställa upp. Det måste "bara" vara någon som sätter igång det hela!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam precis. Tänk om... *drömmer*

   Radera
 4. Vi föredetta hemlösingar måste nog ta saken i egna tassar, jag ställer upp som organisatris trots att jag 'bara' är 9 månader gammal. Det är verkligen så mycket galor hit å dit för tvåbeningar nu måste även vi djur få synas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, vad duktigt att du redan blivit organisatris! Fast vi katter är ju duktiga allihop.

   Radera
 5. Alltså, idén med en gala för hemlösa katter är ju genial!! Och det är väl inte omöjligt att kattälskande artister skulle kunna överjamas att ställa upp, eller vad jamar ni andra?
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse, jam, kanske finns det många som skulle ställa upp.

   Radera
 6. Tycker det här är en strålande Ide´Pauline. Tänk ett sånt där räkneverk son tickar fram tusenlappar samtidigt som folk skänker en slant och bilder på hemlösingar rullar i rutan medan en artist sjunger en vacker visa.
  Sören Fernström/ Matte Nalle

  SvaraRadera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...