tisdag 13 januari 2015

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Så, nu har jag fixat styrelsemötet. Det mesta gick bra, men det var svårt att få upp den viktigaste punkten på dagordningen: tilldelning av godis till oss katter. Visserligen fick vi lite godis av blogghjälpen efter mötet, men det var ju inte på den nivån vi hade tänkt oss.

Vi kämpar vidare, så klart.

Sen visade TV4 ett inlägg om  hemlösa katter idag. Synd att såna inlägg behövs, men som läget är kan man inte nog ofta upplysa om hur illa det är ställt för hemlösa katter.

Vi måste kämpa för alla de katter som inte har ett hem. Jag kommer fortsätta med det jämt!
   
    

10 kommentarer:

 1. Tyvärr är det nog så att dom som verkligen behöver upplysas om hemlösa katter, inte tittar på såna program. *suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, nä, jag är rädd att du har rätt. Som vanligt.

   Radera
 2. Bra att TV tar upp det här enorma problemet. Även om det var kort, är det bättre än inget. Men det behöver upprepas och upprepas ideligen, för det är alldeles för många människor som har svårt för att fatta.
  Jag var övertygad om att styrelsemötet skulle gå bra, ordentliga förberedelser är A och O, och det hade du ju gjort. LITET godis var rätt snål lön, tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, vi är ju alla vana vid snåla belöningar här på katthemmet. Har hört att problemet finna även utanför katthemmet!

   Radera
 3. Det är bra att det tas upp tycker vi, behöver göras oftare och i fler sammanhang men lite är bättre än inget.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ju fler som tar upp problemet desto bättre. Så länge som mer än 100 000 katter är hemlösa måste problemet uppmärksammas.

   Radera
 4. Synd på godiset, vi håller tummar och tassar att det blir större tilldelning framöver.
  Visst är det bra att tv tar upp det stora problemet med hemlösa katter, för tv har trots allt väldigt stor genomslagskraft.
  Tack för att ni så outröttligt kämpar för katternas bästa <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunilla och Simba, vi gör allt vi kan. Vi önskar bara att vi kunde göra mycket, mycket mer.

   Radera
 5. Bedrövligt att godistilldelningsfrågan tar såååå mycket av din dyrbara tid. Om blogghjälpen kunde lära sig hur det SKA vara så kunde du ju hinna med ännu mera jamarviktiga göromål :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, precis! Ska jama om detta för henne!

   Radera

Katten Emil på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Emil på Södertälje Katthem. Jag tror ingen kan förstå hur synd det är om mig idag. Det går nog aldrig att förstå.  Först fick ja...