torsdag 14 november 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Det kom några besökare men våra människor har ännu inte visat sig.

Blogghjälpen var här, men jag vet egentligen vad hon sysslade med. Hon pratade i feletonen och så matade hon en kattunge, som bara är 2 dagar. Sen skjutsade hon en annan katt till ett jourhem.

Det var allt! Förstår ni? Inget godis, alltså. Tur att det fanns en annan snäll mäniska här som skötte den sysslan. Men klart är ju att jag får ta ett allvarligt jam med blogghjälpen så hon prioriterar rätt hädanefter.

16 kommentarer:

  1. Men jisses hur kunde Blogghjälpen glömma att ge er godis ?!Tur att det fanns andra 2-beningar som INTE glömde det !


    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, ja hur kunde hon? Man undrar oroligt hur det står till.

      Radera
  2. Vi kan förstå det där med att mata den lilla misseungen och att skjutsa en av dina kompisar till ett jourhem. Men att prioritera att prata i telefånen istället för att ge er godis? *skakar på morrisarna* Nä, nu får du nog ta i med hårdtassarna när det gäller hennes uppförande!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, hårdtassar ska det minsann bli!

      Radera
  3. Va? Inget godis?? *stora ögon*

    SvaraRadera
  4. Helt klart måste prio-listan stramas upp när det gäller blogghjälpen, och vad jag förstår ligger ansvaret på dig? Ännu en syssla till alla de övriga...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jamvisst ligger ansvaret på mig. Ännu en stor uppgift.

      Radera
  5. Vi injamar med Alice; mata lilla kattungen och skjutsa kissen till jourhem är ju oerhört viktigt. Men prata i feletonen? Då hade hon säkert en hand fri som hon kunnat dela ut godis med. Så tycker vi. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, visst hade hon en hand fri, men den bara hängde och dinglade helt overksam.

      Radera
  6. Förlåt Stellan, jag ringde och störde blogghjälpen på katthemmet. Ska kompensera med gott godis nästa gång jag kommer till katthemmet :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, det var nog inte bara du som ringde. Det var ganska många samtal. Men du får gärna kompensera med godis snart!

      Radera
  7. Mjau, vi jamar som både Alice, Findus, Isak och Rasmus, att mata lillkissen och skjutsa kissen till jourhem är viktigt, men att ni inte fick ngt godis förstår vi inte.

    **Då hade hon säkert en hand fri som hon kunnat dela ut godis med. Så tycker vi oxå, faktiskt.
    Nu måste du sätta ner tassen, Stellan, mjau
    Tasskram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla, det hade varit hur enkelt som helst att ge oss godis med den andra handen, eller ännu hellre avsluta samtalen och ge oss godis med bägge händerna!

      Radera
  8. Förstår dina känslor, godis är viktigt och bör också prioriteras. Blogghjälpen får helt enkelt öva upp sin simultankattacipet, så hon kan sköta godisutdelningen samtidigt som hon utför andra viktiga sysslor.
    Tassa gärna in och hälsa på oss, idag presenterar vi Frasses eftertassare Simba och Tasse! De har ett stort arv att förvalta <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla och Frasse, ja hon måste absolut öva upp sin simultankattpacitet. Jag ska alldeles snart tassa in och läsa om Simba och Tasse.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...