tisdag 31 juli 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft  besök av Kattfamiljen/Heidi. Det var jamarkul.

På första bilden ser ni när jag tar emot en kul leksak som jag fick i present.


På andra bilden undersöker jag godis som jag fick ... fast egentligen var det viss inte bara till mig, utan till mina kompisar också. Nåjam, lite kan de väl få smaka. Jag är ju en generös och snäll katt.

På tredje bilden ser ni när Heidi gosar med mig. Det var väldigt mysigt. Hon sa att hon inte kunde förstå att jag inte fått nåt hem ännu. Hon tyckte jag var jättemysig (och jag tyckte hon var jamarmysig också. Jag skulle gärna flytta hem till henne, men det går visst inte). Det är typiskt att alla snälla kattmänniskor redan verkar ha fullt med katter hemma. Fast blogghjälpen säger att en dag kommer det nån som har plats för mig också. Hoppas hon har rätt.

På fjärde bilden ser ni hur jag leker i min tunnel med saken jag fått av Heidi. Fast det kanske är lite svårt att se leksaken?

Nåjam, det var i alla fall en trevlig dag. Känns skönt att veta att fler än blogghjälpen och de som jobbar på katthemmet tycker att jag är en mysig katt. Det kanske stämmer som blogghjälpen och flera andra säger - en dag kommer det människor som inser att jag är en mysig kisse!

18 kommentarer:

 1. Vilket bra besök du fick! Som hade med både present, godis och en massa gos! Klart det måste komma någon och SE dig! Du är ju en jamarfin kisse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det var jättetrevligt att få besök av Kattfamiljens Heidi. HON vet minsann vad en katt vill ha!

   Radera
 2. Tack för vi fick hälsa på idag Ninja :-) Min sambo fick se bilder på dig och tyckte också du var jättesöt. Vi önskar verkligen vi kunde ge dig ett hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, tack för att ni kom. Vad kul att din sambo också tyckte jag såg fin ut!

   Radera
 3. Oj vilket fint besök du hade idag! Hon verkar vara väl uppfostrad som hade både leksaker och godis med sig och framförallt visste hur man gosar. Det har jag upptäckt att alla tvåbeningar inte vet hur man gör. När mattes matte är här försöker hon alltid rufsa oss på huvudet och det gillar ingen av oss. Matte säger att många tvåbeningar gör så på skällisar och det vill jag påjama med bestämdhet att vi är minsann inga skällisar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja hon var väldigt bra uppfostrad. Det är ju din matte också, men det var länge sen hon var och hälsade på. Kanske dags igen?

   Radera
 4. Kära nå'n, om det bara hade varit att man skulle inse vilken underbar kisse du är, Ninja. Då skulle vi ha stått i en lång kö för att få ta hem dig, men tyvärr är det ju som du säger att vi redan har huset fullt av katter. Våra hjärtan är mycket större än våra möjligheter.

  Stor kram och nospuss från klostermattarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jag önskar att många fler hade lika goda hjärtan som ni har. Tänk vad många katter som skulle ha bra hem då!

   Radera
 5. Hon verkar vara bra på att gosa, ditt besök. Och du är jättefin på alla sätt. Matte önskar också att vi kunde ge dig ett föralltidhem. men hon e rädd om mig som har en fiende med samma färg som du i kvarteret, det kan bli tok.Och du ska inte ha mera tok, bara bra, lugn och kärlek. Vi tror att din familj kommer endera dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, hon var jättebra på gos! Jag hoppas min familj kommer snart, men ännu har jag inte sett dem.

   Radera
 6. Vilket trevlig besök! Såg att Heidi skrivit om dig i sin blogg så nu ser ännu fler vilken mysig katt du är.Mysigt med extra gos och bus. Dina människor kommer nog snart nu tror vi.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det är jamarsnällt av Heidi att skriva om mig. KAnske är det nån av hennes läsare som upptäcker mig?

   Radera
 7. Åh så trevligt det måste varit att träffa Heidi från Kattfamiljen !
  Jag brukar oxå dra in leksaker och busa med dom inne i min prasseltunnel :)
  Du ska se att det snart kommer en snäll kattmänniska som har plats för dig , Ninja !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, det var jättekul att få besök. Tänk att hon var så bra både på gos, godis och leksaker!

   Radera
 8. Jag igen :)
  Matte säger att vi vill tala om att jag INTE sitter lös i bilen !
  Jag har min sele på mig som är fastkopplat med ett "special" band som sätts fast i säkerhetsbälteshållaren.
  Så jag sitter säkert där i framsätet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, då blir både blogghjälpen och jag lugna.

   Radera
 9. Oj så fina saker du fick. Det är jättesnällt av dig att dela med dig av gottiset till dina vänner. Synd att du inte kunde få flytta hem till dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ja det var synd att jag inte kan bo hos dem. Då hade jag nog fått mycket både gos och godis.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...