onsdag 27 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Nu är jag ganska trött. Har hjälpt blogghjälpen med ett möte ikväll igen. Det är mycket att stå i nu.  Undrade just idag hur det skulle gå för alla katthem om de inte hade katter som styrde upp verksamheten. Kaos är väl bara förjamet?

Nu tror jag att det blir lite semester i alla fall, men jag kan jama om för alla att beredskapen är god. Behövs det så ordnar jag till ett möte på nolltid. Nu vet jag rutinerna.


10 kommentarer:

 1. Ja Du, det är tur att det finns katter som du som har koll på läget, men det är förjamat trist att det ska födas så många oälskade och oönskade katter. Det borde vara kattens självklara rätt att vara just det - älskade och önskade. Tänk om vi kunde komma därhän att alla katter som inte skulle avlas på skulle vara kastrerade och märkta.

  Nosbuff
  gammelmatte Gitte i Otterbäcken

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna och Gammelmatte Gitte, visst är det trist att inte alla katter som föds är efterlängtade och älskade. Vilken dröm det vore om alla katter som inte ska användas i avel blev kastrerade av en snäll och ansvarskännande ägare.

   Radera
 2. Ja, nu har du ju varit i hetluften ett tag, och fått organisera alla möjliga ärenden. Det syns på dig att du börjar bli säker i din roll. Du har fått pondus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, visst har jag varit i hetluften. Tycker du att jag har pondus *tittar på sin kropp*. Ja, kanske det.

   Radera
 3. Jamarns vilken tur att de har dig så att de kan få semester! Du börjar bli ett riktig mötesproffs. Men glöm inte jama i på skarpen att du skall ha bra betalt i godis, det där med bantning fnyser vi bara åt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, du anar inte hur många gånger jag jamat om ordentlig betalning i form av godis. Men tror du det blir nåt? Nej!

   Radera
 4. Utan oss katter skulle nog hela verksamheten stanna upp. Lön efter prestation borde det vara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, klart allt skulle bli kaos om vi strejkade eller slutade jobba. Man vågar inte tänka på hur det skulle bli då.

   Radera
 5. Du är så duktigt Ninja! Hur skulle Blogghjälpen klara sig utan bloggkatt egentligen???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, den enkla sanningen är att det skulle hon inte!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...