söndag 17 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

 Idag var blogghjälpen här. Vi satt och pratade en lång stund. Sen lekte vi och jag sprang i tunneln som jag har i mitt rum. Ni ser den i bakgrunden på bilden. Tyvärr klarade inte blogghjälpen av att blixtra mig när jag rejsade genom tunneln, men det gjorde jag många gånger.

Blogghjälpen säger att det är bra att jag rör på mig, för hon tycker jag behöver det! Pfft. Vad är det hon antyder?

Visste ni förresten att det finns människor som haft katter 7-8 år och som sen vill lämna tillbaka dem till katthemmet för att de ska flytta? Jo, det finns såna. Förstår ni hur det är möjligt?

15 kommentarer:

 1. Visst är de konstiga...

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, ja det är det minsta man kan jama.

   Radera
 2. Tunneln är jättekul, vi har ju en likadan fast i annan färg. Konstiga människor det finns. Ska man helt plötsligt lämna sin familjemedlem. Märkligt.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tycker den som uppfann tunneln borde få nåt pris!

   Radera
 3. Jag har också en tunnel som e jätteskoj, fast jag använder bara den ibland.
  Ja du,vissa människor kan man aldrig blir klok på. Är det inte soffan de e rädda om så ska de flytta till så smått att katten inte får plats. Konstiga är de!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pelle, man förstår ju att tunnlarna är poppis hos många av oss. En del verkar inte förstå att vi katter också ha känslor. Det verkar inte klokt att göra på det här sättet. Nåt fel måste det vara på såna.

   Radera
 4. Vår tunnel busar vi ofta i och ligger och smyger/jagar varandra i. Men vad var det där för påhopp från blogghjälpen? Hon måste ha sagt fel och menat att du behöver ha skoj.
  Man kan undra hur såna tvåbeningar tänker, varför kan inte katterna som också tillhör familjen flytta med? Matte skulle aldrig i livet flytta någonstans där inte vi också kan bo. Man lämnar ju inte bort halva familjen?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, visst är tunnlarna jättebra? Hon tycker nog jag behöver ha skoj också, men hon antyder faktiskt att jag ska banta! Man förstår att många människor har störningar i känslolivet. Hur kan man bara lämna sin katt som man haft i många år, bara för att man ska flytta?

   Radera
 5. Förstår att blogghjälpen inte lyckades ta några bilder på dig i tunneln, du var väl helt enkelt för snabb i tassarna. Hur kan man ens komma på tanken att lämna tillbaka en familjemedlem??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, jag var jättesnabb i tassarna! Man undrar hur vissa är skapta. Det borde ju bara inte gå att lämna bort sin vän av ett sånt skäl!

   Radera
 6. MEN NINJA vad är det du jamar??
  Lämna tillbaka sina katter efter 7-8 år???
  Dom måste vara TOTALT sjuka dom tvåbeningarna,, GRRR
  Lämnar man tillbaka sina småbarn till ngn annan när man tröttnat på sina barn?
  Tror inte ngn skulle göra det, MEN djur???
  Helt ofartbart....
  *suckjam*
  Sjukt är det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, jag särskilt kloka kan de ju inte vara. Det är heltokigt!

   Radera
 7. Är också så jamarns trött på dessa ständiga anklagelser om försoffning och lättja. Vi får ta och jama ifrån ordentligt nu! Har aldrig förstått vitsen med att anstränga sig i onödan... Fast måste jama att det faktiskt inte är matte som klagar, det är mormor och husse som vägrar sluta hoppas att jag ska hoppa :-)
  Antassande det där sista om tillbakalämnande av katter kan jag bara jama: Är folk inte kloka???
  Tassklappar

  SvaraRadera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet är ju jag och alla katter här på katthemmet, väldigt engagerade i att det ska bli lag p...