torsdag 28 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus igen. Det var en snäll farbror här som sa att han gärna skulle ta en katt som suttit ett tag här. Blogghjälpen, som ibland kan tänka lite, sa att jag kanske kunde vara en kandidat. Men då sa han att han nyss förlorat sin katt och han var så väldigt ledsen för det och att den var svart. Därför ville han inte ha en svart katt igen som påminde honom om hans borgångna katt.

Det var synd, men blogghjälpen kom in till mig sen han gått och sa att vi väntar lugnt vidare. Förr eller senare kommer nån som vill ha just MIG.  Det hoppas jag också. Fast nu ska jag bara slappa resten av kvällen.

14 kommentarer:

 1. Vilken bra tvåbening som kunde tänka sig en katt som suttit ett tag på katthemmet. Synd att det inte blev du, men det kanske var lika bra. En dag kommer någon som vill ha just en svart söt kisse som dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, blogghjälpen säger likadant. Vi måste nog vänta på den som ser bara mig när de kommer till katthemmet.

   Radera
 2. Så bra att farbrorn kunde tänka sig en katt som varit ett tag på katthemmet, synd att det inte blev du. Men din människa kommer snart ska du se.Tröstbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tror det är en snäll farbror. Synd att han inte vill ha en svart katt.

   Radera
 3. Du är så fin Ninja och det kommer snart att komma en människa som bara vill ha just dig! Men jag måste jama som Sippo att det verkar vara en väldigt bra och snäll farbror som vill ha en katt som bott länge hos er. Såna tvåbeningar skulle det finnas många av.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, det borde vimla av människor som vill ha katter överhuvud taget.

   Radera
 4. Det var ju otur för dig, men förhoppningsvis blir en av dina kompisar glad. Och nästa gång hoppas jag det kommer en människa som önskar bo tillsammans med en riktigt fin, svart katt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, nån kompis blir säkert glad. Jag tror att det till sist kommer nån som verkligen gillar mig och som jag kan ta tass om.

   Radera
 5. Men Ninja då, stackare. Synd att den däringa farbron inte kunde tänka sig en svart katt igen. MEN den dagen kommer ska du se, att ngn vill ha dig och vill bo med dig.
  Det är nog bäst att vänta, till den rätta kommer iaf.

  Tasskram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, det var lite synd, men det kanske är nån mening med det också.

   Radera
 6. Ninja... om jag hade plats så skulle jag ansöka om att få bli din matte :) och jag skulle älska dig så mycket du ville, kela när du ville och du skulle få sova hos mig i sängen och hålla mig sällskap vid köksbordet när jag åt middag.
  En dag kanske jag får mindre missar här och då kommer jag och hälsar på dig, kanske till och med innan dess! Jag vill gärna smeka din päls om jag får... du är så otroligt klok och vacker!
  Kanske att jag inte blir din, men då hoppas jag att din blivande matte eller husse älskar dig villkorslöst och ger dig det bästa hemmet någonsin, för det är du värd, du som alla andra missar <3 En dag kommer din tur älskade Ninja... till dess väntar vi och tittar på dig och läser bloggen!
  Du är vacker som en dag! Kärlek till dig hjärtat!
  Originalet från Norrköping <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Östgötakatterna, synd att du inte har plats för då kunde jag åka med blogghjälpen till bloggmötet så kunde vi träffas där och sen kunde vi åka hem tillsammans. Det låter som en dröm att bo hos dig. Hoppas jag hittar nån som är lika snäll en dag.

   Radera
 7. Synd att det inte var din tur den här gången att få ett hem men fint av farbrorn att vilja ta en kisse som suttit ett tag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, jag tror det var en väldigt snäll farbror. Hoppas det snart kommer en till som vill ha mig!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...