tisdag 5 juni 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit väldigt mycket att göra. Det har varit möte i Svekatt och alla som följt min blogg vet ju att jag alltid måste hjälpa blogghjälpen när hon ska ha möten.  Nu är jag ju för all del väldigt rutinerad som mötesförberedare, men det tar sin lilla tid ändå.

Innan mötet var blogghjälpen här och jobbade. Hon tog kattpass som det heter. Det betyder att hon gör ren våra toalådor, byter ut vattnet, ger oss mat och sopar golvet i burarna. Jag övervakade förstås noga att hon gjorde rätt.

Man skulle ju kunna tro att jag som tack för alla insatser idag, fick den där omjamade leverpastejen. Men inte! "Jag har inte haft möjlighet att köpa den, för jag tänkte du skulle få riktig leverpastej som jag köper i lös vikt, inte färdigpaketerad" sa hon. Nåjam, det är bara att vänta och se när hon hittar sån pastej. Hoppas bara det inte dröjer länge.

8 kommentarer:

 1. Blogghjälpen ha nog rätt, när hon säger att det är bättre med den svenska leverpastejen, mjau
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, vi får se... när den där pastejen kommer nån gång.

   Radera
 2. Meeeen då. Hur länge ska du behöva vänta på den där pastejen? *suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, i all evighet verkar det som *suck*.

   Radera
 3. Man tycker ju att leverpastejen borde finnas till tass direkt efter arbetspassets slut, det minsta en katt kan begära är väl lite lön för mödan? Men vi får förlåta blogghjälpen, hon menar ju väl och kanske har hon rätt i att lösviktspastejen är godare. Det kan ju vara värt att vänta på en sådan delikattess :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, det vore naturligtvis det normala, men nu är det ju blogghjälpen jag har att göra med. Vi får se om det är vårt att vänta på.

   Radera
 4. Kanske kan jag utjama mig som något av specialist på det här området, och jag tror faktiskt det är värt att vänta på lösviktspastejen. Skillnaden mot den paketerade är inte stor, men för en tränad nos och känslig gom finns den där.
  Och så tycker jag din väntan är värd en extra stor bit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ska genast visa sista raden på ditt kloka expertinlägg för blogghjälpen!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...