tisdag 20 april 2010

Katten Sotis lånar ut bloggen till Madonna




Hej, det är Sotis på Södertälje Katthem.

Idag känner ni nog inte igen bilderna på mig? Men ni kanske känner igen katten på två av de andra bilderna? Just det, Madonna, vår förra bloggkompis. Det är också en bild på hennes nya kompis Wilma.

Trots allt som har hänt de senaste dagarna har jag lånat ut bloggen idag till Wilma och hennes matte. Ni kan läsa här vad de berättar.

Imorgon är jag tillbaka igen.

Sotis

Solskenskatt: Alice (Madonna)

Hej!

Här kommer en hälsning från Alice (Madonna).


Allt har gått förvånansvärt bra! Alice börjar känna sig mer och mer hemma och drar fram som en liten virvelvind i lägenheten nu. Busig som en liten kattunge och full med energi.

Hon har börjat hitta sina favoritställen och även leksaker. Rasselråttor och studsbollar är helt oemotståndliga….

Det har även gått bra med Wilma. Hon har accepterat Alice, men Alice har inte riktigt fått kontakt med henne än, fast hon gör upprepade försök varje dag…. Wilma behöver lite mer tid innan hon släpper nykomlingen inpå livet. Men det har inte varit ett enda gruff, bara lite fräs och morr de första dagarna från Wilma. Så jag är helt säker på att de kommer bli goda kompisar, det har ju trots allt bara gått 2.5 vecka än.

Tyvärr har jag inte lyckats få en bild på dem tillsammans, men de ligger ofta och sover middag på sängen bara en liten bit ifrån varandra.

Alice är en stooor kelgris som kan gosa hur länge som helst. Jag har blivit överfallen den här veckan när jag kommit hem på kvällarna efter jobbet. Då kräver hon att få gosa det första hon gör.

Ni får hälsa alla att Alice (Madonna) mår jättebra och trivs här hos Wilma och mig! Och tack för att vi fått en alldeles bedårande katt av er!

Hjärtliga hälsningar från
Matte Eva, Alice och Wilma

14 kommentarer:

  1. Åh så skönt att Madonna har fått det bra. *Svansdansar* Du är en riktigt hygglig kisse Sotis, som lånar ut bloggen trots allt spännande som händer.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att det blev så bra! Och kul att vi får veta lite mer också! Sotis vi får väl rapport imorgon? Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vad lyckliga vi blir för att det gått så bra för Madonna/Alice! *spinner* En gosig matte och en till kisse att lära känna, kan det bli bättre?

    Nu väntar vi med spänning på morgondagens blogg, Sotis! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Men så roligt att det verkar gå bra med alla 3 katterna.
    Det brukar ju ta sin lilla tid, säger matte, maju,
    Nu väntar vi oxå på din rapport, Sotis
    Tasskram på dig

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. men va kul att Madonna fått ett hem! och att hon numera heter Alice,det va ju bara gulligt.
    Lycka till Alice.
    /tass pip och murre

    SvaraRadera
  6. Vi är jätteglada för rapporten om hur Alice mår! Särskilt Jenny och Majsan vill hälsa så mycket till henne och jama att de också mår jättebra, har fått ett stort fint revir, flera kattkompisar och två mattar som gosar precis hur mycket som helst. Visst är det bra att bli bloggkatt! Hoppas nu att allt går bra med inspektionen av bondgården, så att Sotis får flytta till sitt alldeles egna hem riktigt, riktigt snart!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  7. Hej Sippo. Blogghjälpen säger också att jag är en snäll kisse. Fast idag ska vi berätta lite mer om mig igen.

    SvaraRadera
  8. Hej Dui och Deco. Det är jättekul att Madonna fått det så bra. Hon har det så bra som alla katter borde ha det.

    SvaraRadera
  9. HEj Findus, Isak och Rasmus. Snart behöver ni inte vänta så länge till på dagens blogg. Det finns mycket att berätta.

    SvaraRadera
  10. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. Nja, alla två katterna är det nog. MEn huvudsaken att det går bra. Snart ska vi berätta vad som hänta idag också.

    SvaraRadera
  11. Hej Tass Pip och Murre. Alice är också ett fint namn och jag är jätteglad över att hon har fått det så bra. Jag blir glad för ALLA katter som får bra hem,

    SvaraRadera
  12. Hej Imma. Tack för hälsningen och hälsa särskilt tillbaka till Majsan och Jenny. Det är jättekul att de också fått det så bra, med både kattkompisar och mattar som gosar med dem.

    SvaraRadera
  13. Oj gulle-MadonnaAlice, vad du ser avslappnad och nöjd ut:-) Vad trevligt att höra att allt går bra och att du fått en bra matte och en kattkompis!

    SvaraRadera
  14. Jag är Susan Robert, verkställande direktören SUSAN INVESTMENT LTD. Jag är en certifierad lånegivare som erbjuder lån till personer som behöver lån, här är några frågor:

    Behöver du ett lån av något syfte? Vill du betala dina räkningar? Har du ett ekonomiskt problem? Behöver du en finansiell lösning? Här är lösningen på alla dina ekonomiska problem. Jag ger lån för projekt, affärer, skatter, räkningar och så många andra skäl: våra lån är enkla och billiga.
    .
    Kontakta oss idag för det lån du önskar, vi kan ordna alla lån som passar din budget till låg ränta. Om du är intresserad, fyll i informationen nedan:

    Fullständiga namn:........................
    Kontakt Adress:..................
    Telefon:............................
    Land...........................
    Belopp som behövs som lån: ............
    Lånetid: ....................
    Sex:..............................

    Som bekräftelse på detta brev kan vi börja med behandlingen av ditt lån. Det finns mer att vinna på att få ett lån från detta företag.

    Hälsningar som jag ser fram emot att höra från dig snarast.

    För att svara på det här mailet, vänligen klicka på e-postadressen nedan:

    Kontakta kundtjänst för mer info:
    E-post: susan.robertloan@gmail.com
    Fru Susan
    VD

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...