fredag 16 april 2010

Katten Sotis berättar



Hej, det är Sotis på Södertälje Katthem.



Nu har jag haft besök av blogghjälpen igen. Hon kom in och satte sig hos oss, men då hoppade en av mina kompisar upp i hennes knä innan jag hann hoppa dit, så jag fick sitta bredvid på golvet och bli klappad. Det gick ju ganska bra det också, men jag tycker det är mysigare att sitta i knät.

Blogghjälpen sa att hon önskade att hon haft ett par armar och ett par händer till så hon hade kunna klappa oss alla tre på en gång.

Så fort kompisen hoppade ner hoppade jag upp. Sen satt vi en lång stund och myste. Nästa gång blogghjälpen kommer ska jag vara mer på alerten och hoppa upp först i hennes knä.

Annars har det inte hänt så mycket är på katthemmet idag. En av mina kompisar fick flytta ut från karantän och sitter nu i grannburen. I början var hon lite avvaktande mot den katten som redan fanns där, men efter ett tag så tyckte de att det var ganska bra med sällskap båda två.

Nu måste alla hålla tassarna för att det kommer jättemånga snälla människor hit på söndag när vi har öppet hus. Nu är vi många katter här som behöver ett bra hem. Om ni känner nån som kan och vill ta hand om en katt så kan ni väl skicka hit dem?

Sotis

8 kommentarer:

  1. Klart vi håller tassarna! Kul att du har blivit en sån myskille! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt att sitta i knät och gosa. Trots att vi bara är två katter här hemma, så säger husse att han ibland önskade att han hade fler armar att krama oss med. *tass*

    SvaraRadera
  3. Ligga i knät och bli ompysslad är jättehärligt. Tur att ni kunde turas om. Visst håller vi tassarna för er på katthemmet, och hoppas att många blivande kattmänniskor kommer. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Håller med vad åvanstående katter säger, mjau.
    Hoppas att det blir många som kommer på besök till er.
    Visst är det mysigt att ligga i tvåbeningarnas famn och mysa, mjau.

    Tasskram
    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan
    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  5. Hej Dui och Deco. Jag har upptäckt att det är mycket roligare att mysa än att vara rädd och här på katthemmet behöver jag inte vara rädd. SNart kanske jag inte behöver vara rädd i ett eget hem heller.

    SvaraRadera
  6. Hej Sippo. Jag tycker det är konstigt att de inte kan lära sig att fälla ut lite extraarmar vid såna här tillfällen. Det borde ju finnas?

    SvaraRadera
  7. Hej Findus, Isak och Rasmus. Ni kanske också får turas om att ligga i knät ibland. Det blir väl lite trångt med tre katter i samma knä samtidigt.

    SvaraRadera
  8. Hej Mimmi Chicko Tarzan och Sessan. JAg skulle kunna ligga i knät nästan hela dagen, men det finns ju ingen här på katthemmet somhar tid att sitta så länge. Hoppas nån vill ha mig snart så jag får ett eget hem.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...