fredag 5 februari 2010

Katterna Majsan och Jenny berättar

Hej, det är Jenny och Majsan på Södertälje Katthem.


I förmiddags var blogghjälpen här igen. Vi såg inte så mycket av henne för det var lite ont om folk på katthemmet, så hon jobbade inne i karantän nästan hela tiden. Där finns några katter som tar lite extra tid eftersom de behöver medicin och sånt.

Men när hon var klar där inne kom hon ut till oss och pratade. Vi talade om för henne att det var vår sista vardag på katthemmet. Nu är det morgondagen kvar, sen är det STORA RESDAGEN. Oj, oj, oj säger vi bara. Vad spännande det kommer att bli.

Vi frågade blogghjälpen om vi skulle packa ikväll, men hon sa att vi skulle hjälpas åt med det på söndag. Bara vi hinner det. Hoppas hon kommer tidigt.

Ikväll kommer det flera hit som ska hjälpa oss och ge oss mat. Ibland kan det bli tid till lite bus också. Röda pricken kan komma fram på fredagskvällar. Vi får se om den gör det ikväll. Vi behöver lite avledning så vi inte bara tänker på söndagen.

Har ni tänkte på en sak förresten? Nästa fredag kanske ni får klosterblogg istället för katthemsblogg från oss!

Jenny och Majsan

6 kommentarer:

 1. Jag är så upphetsad å era vägnar, att jag nästan tappar pälsen. När ni först fick veta att ni skulle få ett eget hem, då verkade det jättelångt kvar tills på söndag. Men nu är det bara två dagar kvar. *svansvift* Hoppas att ni får besök av röda pricken. Då går ju tiden ännu fortare.

  SvaraRadera
 2. Ni måste vara alldeles pirriga...tänk att dagarna gick så fort ändå! Hoppas att ni får en bra kväll med lek och lite gott. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vad spännande att gå och vänta! Och så nedrans långsamt tiden går, bara för att man väntar på något roligt. Jämförelsevis är det ju nästan som att gå och vänta på flera kattiljoner Dentabits - fast ännu bättre! Hoppas ni får busa av er ordentligt i kväll. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Hej Sippo. Fast vi har tyckt att tiden går långsamt, så har den ju ändå gått ganska fort. Fast nu undrar vi om inte klockan har stannat här på katthemmet. Det blir ju aldrig söndag kväll.

  SvaraRadera
 5. Hej Dui och Deco. Det är ganska många som sagt hej då och lycka till åt oss idag. Jag tror faktiskt de kommer sakna oss lite. Vi kommer kanske sakna dem också, men vi kopmmer nog inte ha så mycket tid över till att sakna, eftersom vi har så mycket att göra när vi kommer hem.

  SvaraRadera
 6. Hej Findus, Isak och Rasmus. Vet du, det verkar som om vi kommer att få Dentabits i vårt nya hem också! Här på katthemmet har vi ju inte fått så mycket sånt, för pengarna ska ju räcka till så många katter, och det är klart att mediciner och vanlig mat måste gå i första tass. Nu väntar världen längsta dygn, men sen...

  SvaraRadera

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem. Som jag sa förut så jobbar vi på som vanligt.  Vi är vana att jobba här på katthemmet och vi vill i...