söndag 9 december 2012

Katten Lady på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lady på Södertälje Katthem.

I helgen har det pågått mycket aktiviteter på vårt nya katthem igen. På den här första bilden ser ni material som ska bli burar så småningom. Ni anar inte vilket jobb det varit att bara bära upp allt det här tunga för trapporna till katthemmet. Det är inte precis så att man tar ett gäng brädor och travar uppför ganska många trappsteg.

 På nästa bild ser ni Pelles matte. Både hon och Pelles husse har hjälpt oss jamarmycket redan. Vi hoppas så klart att Pelle ger dem ledigt att komma till katthemmet ännu mer, men som alla andra måste de ju jobba med annat också, så att Pelle får mat och tak över huvet.På nästa bild ser ni Christer till höger och Patrik till vänster. De är snälla snickare som kan allt.

På bilden håller de på att mäta ut var de ska såga upp fönster i karantänavdelningen.


Sist idag vill jag visa en bild på Niclas. Han kan allt om elektricitet. Dessutom är han, liksom alla andra som hjälper oss, jamartrevlig. Och det trots att han har en skällis hemma! Fast jag vet ju att det finns trevliga skällisar också.

Tänk den dag alla kissar kan flytta över till nya katthemmet! Vad roligt det kommer bli. Fast jag tror att jag kommer att ha flyttat till mitt nya hem då, men jag gläds i alla fall för alla kompisar som får flytta hit. 

9 kommentarer:

 1. Det kommer att bli så bra! Vad duktiga de är som kan så mycket! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi har verkligen haft tur att så många snälla och kunniga människor vill hjälpa oss!

   Radera
 2. Tänk om vi bott närmare Södertälje nu, då kunde vi också hjälpt till. Som det nu är så sitter vi här och hejar på alla snälla och duktiga människor som ställer upp så här fint.

  Nosgos från klosterkattsmattarna och de 7 katterna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, ni finns nära oss i tankarna. Det räknas också!

   Radera
 3. Så spinnande det måste vara att se ert nya hem växa fram. Och så bra att det finns fingerfärdiga människor som bryr sig om och ställer upp!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frasse, det är nästan otroligt att så fantastiska människor ställer upp för hemlösa katter! Vi klappar tassarna hela dagarna åt dem.

   Radera
 4. Oj vad fint det kommer att bli!
  Vi är sååå nyfikna på hur allt kommer se ut när det är klart.
  Tänk vad många snällisar det finns som lånar ut sina hussar och mattar. *kurr*
  Här är mattes dator inlämnad för andra gången på kort tid, så vi har lite svårt att kattentera hos alla kompisar, våra tassar är lite för stora för den där lilla fånen, men vi har inte glömt bort er fast vi är ganska tysta.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, oj vilket elände. Hoppas er dator snart mår bra igen så ni kan kattentera oftare.

   Radera
 5. Kommer att bli kanonfint när det blir färdigt !
  Tur att det finns snälla 2-beningar som hjälper till med byggandet :)

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Tänk vad livet går upp och ner för oss katter. Vi hinner bara glädja oss åt att Mamma W v...