torsdag 25 februari 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Ni ska veta att det inte är ofta jag kan ligga och vila som på dagens bild nu för tiden.  Planeringen inflr årsmötet i maj är i full gång. Man kan tycka att det är gott om tid, men jag måste ju ordna med årsredovisning först. Sen måste jag jama med väderkatten så det är fint väder just den dagen eftersom vi ska vara ute.

Annars är det förstås en del som händer här på katthemmet också. Två av mina kompisar har fått åka till vettisen för att dom inte mådde bra. Nu har båda fått medicin så vi hoppas dom kryar på sig.

Jag ska ganska omgående ta itu med godisfrågan också och se hur mycket vi har i fonden. Hoppas det är riktigt mycket!

7 kommentarer:

  1. "Årsredovisning", det låter väldigt avancerat, tycker jag. Gissar att du inte bara vilar, utan samtidigt funderar på siffror? Håller tassarna för att godisfrågan ska få sin välförtjänta dignitet, det vore på tiden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, det är det avanserigaste jag gjort! Det är jättevsvårt förstår du.

      Radera
  2. Hej Stina!
    Det är mycket bra att du unnar dig en stunds vila mellan varven. Återhämtning är lika viktigt som godistilldelning. Nästan men bara nästan.
    Vi skall påminna husse att fylla på lite i fonden.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stina, jam, man måste vila tassarna ibland. Hjärnan jobbar ju för fullt ändå.

      Radera
  3. Vad bra att du vilar mellan allt jobb med årsmötet. Allt måste ju fungera och eftersom du är ny, så förstår vi att det är extra viktigt att allt ska fungera (allt = inklusive godistilldelningen).

    SvaraRadera
  4. Unknown, ja det är mycket att tänka på nu. Hoppas jag får ihop allt!

    SvaraRadera
  5. Hej Behöver du ett snabbt lånemeddelande till oss {remy.credit111@gmail.com} med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, privatlån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolidering Lån e.t.c. Vi har ett lån för dig Personliga lån (säkra och osäkra) företagslån (säkra och osäkra) konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om lånerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem. kontakta oss via e -post: remy.credit111@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...