lördag 6 februari 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

När det är så här kallt  uppskattar jag verkligen att få vara inomhus och få mat och allt annat jag behöver. Blogghjälpen har berättat att det ska bli ÄNNU kallare framöver. Då tänker jag på mina kompisar där ute som inte har det lika bra som jag. Hoppas nån hjälper dom!

Annars var blogghjälpen här en kortis igår. Hon kom in i min bur och tänkte blixtra mig. Men jag anade att hon nog skulle ta mig till vettisen också så jag smet undan bakom en filt så hon inte såg mig. Då sa hon att hon inte skulle störa mig och gick ut ur buren.

Så där lurade jag henne igen! Tror jag i alla fall...

4 kommentarer:

  1. Smart att lura henne sådär!
    Vi tänker också mycket på alla stackars hemlösa missar ute i kylan *morrhårsdarr*
    Här hemma matar vi fåglarna mer än vanligt och det verkar de uppskatta och oj vad spinnande det är att spana på dem när de är bara nån dm från nosen!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det är bra att ni matar pippina hemma hos er. Det blir ju bra underhållning också!

      Radera
  2. Ja fy kattsingen vilken kall vinter det har blivit. Vi lider verkligen med all kompisar som går ute utan mat nu. Det är fruktansvärt. Det värsta av allt är att det inte skulle behöva vara så men är det p.g.a. oansvariga och rent av elaka tvåbeningar.

    Jaså tänkte blogghjälpen blixtra på dig igen? Nu är det ju i och för sig så att vi hemskt gärna vill se bilder på dig men ändå. OM hon skall blixtra så måste du givetvis få kompensation i form av du vet vad.
    Vi tror du lyckades lura henne. Åtminstone för stunden men hon är slug (och snäll) så det blir nog nya försök. Allt för att du skall må bra.

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, nu räcker det! Och du har helt rätt: det skulle inte behöva vara så att övergivna katter sprang omkring utomhus utan nånstans att komma in i värmen och få mat och kärlek. Sen tror jag att jag alltid kommer kunna lura blogghjälpen!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...