tisdag 2 februari 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Jahajam, nu börjar jag minsann märka att allt börjar bli som vanligt igen. I början hade man ju lite privilegier som ny bloggkatt, men inte nu längre!

Jag har nämligen blivit utsatt för ett grovt övergrepp idag. Jag vet att samma sak hänt flera bloggkatter före mig, men jag trodde jag skulle slippa. Men icke!

Innan jag visste ordet av i morse satt jag i en transportbur. Sen bar det av till vettisen. De säger att jag har astma. Det har jag haft en tid men så blev det bättre. Men nu hade det blivit sämre igen. Påstod de alltså. Det tyckte inte jag.

Jag fick ett stick i nacken hos vettisen och sen blev jag så där trött igen som jag blivit tidigare hos vettisen och somnade ifrån alltihop. När jag vaknade hörde jag att de sa att jag skulle få höjd dos av medicinen ett tag. Men det gör ingenting för där lurar jag dom. Jag tar nämligen ingen medicin fast de tror det! (Blogghjälpen: jodå hon får medicin men det märker hon inte för den blandar vi i maten. Mer lättmedicinerad katt får man leta efter).

 

9 kommentarer:

  1. Men vad är det du jamar!? Jam som trodde att ert katthem var världsbäst! Men så blir det förstås när tvåbeningarna får som de vill och vi katter aldrig tillfrågas om vad vi tycker. Tur att du är smart och lurar dem (som du ser längst ner i inlägget tror Blogghjälpen att du tar din medicin - haha!). Nospuss! från Robin, klosterkatt. PS! Gillar du skällisar? DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatterna, ja, man undrar ju hur lättlurad blogghjälpen kan vara?

      Radera
  2. Haha, mjau, så du lurar Blogghjälpen som tror att du tar medicinen!
    Nu när allt börjar bli som vanligt får du ta tag i planeringen av allt på katthemmet. Det gäller att planera godisfonden bland många andra saker.
    Vi ser fram emot att höra hur det går för dig.
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, jag har tassarna fulla. Det är mycket att stå i som bloggkatt.

      Radera
  3. Att tvingas åka till vettisen är värsta sortens övergrepp, det håller jag helt med dig om! Hemskt ställe, utan nån som helst respekt för vår kattliga integritet! Medicin vet jag inte riktigt vad det är, men det låter bra att du lurar dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, jam tycker vettisar borde förbjudas! Har aldrig märkt att de gjort mig bättre. Och jag tänker fortsätta lura dom!

      Radera
  4. Stina, matte ber mig hälsa att nu får du 'sluta' vara så där söööt - hon är helt såld ju!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, då kan du hälsa matte tillbaka att jag inte alls kommer sluta vara söt!

      Radera
  5. Hej Behöver du ett snabbt lånemeddelande till oss {remy.credit111@gmail.com} med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, privatlån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolidering Lån e.t.c. Vi har ett lån för dig Personliga lån (säkra och osäkra) företagslån (säkra och osäkra) konsolideringslån och många fler. Kontakta oss för mer information om lånerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem. kontakta oss via e -post: remy.credit111@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...