torsdag 14 mars 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Igår hann vi inte skriva så mycket och det lilla vi skrev kom ganska sent.  Dessutom gick det inte att lägga ut på facebook så det blev lite tokigt.

Men idag är vi desto tidigare. Och det är ingen dålig nyhet vi har att komma med heller!

Snart kommer Laban och jag att flytta till ett gemensamt hem! Våra människor är väl medvetna om att jag behöver lång tid på mig för att bli den katt jag egentligen är, men de är fullt beredda att ge mig den tiden.

Både blogghjälpen och Laban säger att jag ska ta det lugnt, men jag vet att jag kommer få panik när jag ska flytta! Jag är rädd för förändringar, även om jag vet att de är för mitt eget bästa. Jag kommer nog skrika och leva rövare hela hemfärden och är säkert jätterädd första tiden i mitt nya hem också. Men Laban har sagt att han ska hjälpa mig - som han gjort så många gånger redan.

Jag vet inte riktigt när vi ska flytta, men det blir nog snart. Vi har provpackat båda två och vi tror att allt kommer få plats. Nu ska jag försöka lugna mig lite - men visst är det nervöst!

18 kommentarer:

  1. Åååh stort grattis till er båda! Jag tror det går jättebra med Laban vid din sida och förstående människor. Men förstår att du blir nervös. Nikki och Ginger som bodde på katthemmet tidigare hälsar att dom förstår att du är rädd men att Blogghjälpen är bra på att hitta bra människor ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Djurfamiljen, önskar att jag inte vore nervös inför flytten, men det är jag nog.

      Radera
  2. Men så fantastiskt! Grattis till er båda! Vi blir så glada och dansar svansdansen här hemma.

    SvaraRadera
  3. Men oj, oj, oj, vilka nyheter! Såå underbart! Med Laban vid din sida kommer kommer du äntligen få det liv du förtjänar!!

    SvaraRadera
  4. Det var den bästa tänkbara nyheten! Jamarns vad glad vi blev när vi läste det!
    Klart det är lite nervöst men du har ju din bästis Laban med dig och dessutom vet vi hur noga katthemmet är att kolla upp tvåbeningarna ni ska flytta till.
    Detta kommer att bli jamarbra!
    Nospuss till dig och Laban.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, katthemmet skickade en jätteproffsig hembesökare till vårt hem, så det är nog kanonbra.

      Radera
  5. Men vilken fantasstisk nyhet. *jag förstod nog att något var på gång i går*.
    Ja, blogghjälpen är jättebra med att välja rätt tvåbening för rätt katt, så du ska se att allt bara kommer att blir jamarbra. Tänk, lille vän, att du kommer att få ett alldeles eget hem med alldeles egna tvåbeningar tillsammans med din bästis Laban. Stort Grattis och vi önskar dig så många gosbpussar och gosbuffar och lycka till, så det är inte klokt. Men du ska tro att vi kommer att sakna dig här. Så du måste be blogghjälpen uppdatera med hur det går med dig. Och glöm inte att utse en efterträdare innan du flyttar. Det tar tid att komma in på ditt jobb att sköta katthemmets sysslor, så rätt katt på rätt plats behövs. Så det så!
    Du förtjänade verkligen det här. Det gör alla andra katter på katthemmet också, men nu visade det sig att det var din tur.
    Nospuss från fd hemlös som hade tur för många år sedan att hitta rätt tvåbeningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, när jag väl vant mig vid den nya situationen tror jag också det kommer blir jättebra. Men det får nog ta lite tid.

      Radera
  6. Så himla roligt att läsa! Jättegrattis till både dig. Laban och nya matten! Jag och min matte vet minsann hur fint det blir för din matte att ha just två svarta katter! Ni är jåttefina, och snart kommer du - med mattens och Labans hjälp - att bli precis den trygga katt du förtjänar att vara. Du ska få se!!!
    Lycka till, både Benny och Laban. Ni ser minsann lika fina ut som mina båda svarta, och ett finare betyg kan ingen få!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, alla säger att jag också kommer bli en tryggis bara jag får lite tid på mig. Jag tror de har rätt.

      Radera
  7. Men älskade gubben, så underbara nyheter du kommer med! Ett bra för-alltid-hem kommer att ge dig all tid och kärlek du behöver, jag lovar... och jag önskar dig och Laban all lycka till!!! Nospuss från sr. Carina, klosterkatten Robins tjänarinna.

    PS. Glöm inte att inpränta i din ersättare hur oerhört viktig godisfrågan är... DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klosterkatternam jag har redan tagit upp godisfrågan med min efterträdare.

      Radera
  8. Vi kände på oss att något var på gång!!! i onsdags när ni skrev så kort, bild på er två och att vi absolut måste läsa morgondagens blogg! Grattis gulliga ni och provpacka noga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, vi har provpackat trettisjutton gånger nu. Vi tror allt kommer få plats!

      Radera
  9. Marie, eftersom Laban är med mig tror jag också det kommer gå bra så småningom.

    SvaraRadera
  10. Så underbart!! Klart det blir läskigt också men du har ju Laban med dig! Grattis till er!! Nosbuffar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...