tisdag 2 oktober 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Nog för att jag visste att Tessie jobbade hårt som bloggkatt, men att det var så här mycket att göra visste jag inte. Man har knappt en ledig stund.

Precis när jag klarat av min första "loppis" med lotteri, fika och second handbutiken, så var det dags att börja marknadsföra vår fina kalender för 2019. Sånt låter sig inte göras hur som helst.

Den här veckan har vi ju beslutat att skänka 20 kronor för varje såld kalender till Världens Barn också. Det är roligt att se att många, utan att jag jamat det, lägger på 20 kronor extra när de köper kalendern för att täcka den gåvan. Annars kostar kalendern 120 kronor i år. Det tycker jag är billigt, eftersom varenda öre går till oss katter.

Om du, eller nån du känner, vill köpa en kalender så finns den på katthemmet. Vi skickar den så klart gärna också, men då vill posten ha 36 kronor, så då blir det 156 kronor totalt. Du kan läsa mer på
 vår hemsida.

8 kommentarer:

 1. Det är viktigt att du tar det lugnt så här i början som bloggkatt. Tessie hann ju lära dig en del och det märks redan att du är mycket duktig men slit inte ut dig. Det kommer att bli jamarbra med dig som bloggkatt.
  Jamarbra är det också att många sim köper den fina kalendern lägger på en slant.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är tur att det finns många snälla människor. Vi katter på katthemmen känner ju alltför väl till de dumma.

   Radera
 2. Det där om världens barn visste jag inte när jag köpte kalendern, men jag ger barnen på annat sätt. Du ser allt ut att behöva litet vila litet efter allt jobb, och sängen du ligger i ser verkligen jamarskön ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det är snällt av dig! Och du hjälper ju oss på annat sätt varje månad.

   Radera
 3. Ja det är mycket att ta tass om som bloggkatts, inte minst att hålla koll på blogghjälpen! Men vi tycker du gör ett lysande jobb! Vad kul att kalendern har kommit, vi kommer naturligtass skicka över måtten vid tillfälle att köpa en eller två.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam börjar förstå vad Tessie menade när hon sa att jag måste hålla ordning på blogghjälpen...

   Radera
 4. Du jobbar på bra! Nu ska vi jama till matte att beställa kalendern. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, tack! Det var roligt att höra att ni är nöjda med mitt arbete.

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Ibland känner jag för att bara berätta nåt väldigt kort.  Ibland kan det vara kort och tråkigt, ib...