tisdag 29 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

 I natt fick jag lägga tassarna om Gloria, för hon var så rädd när det blåste så mycket ute. Hon blev alldeles lugn då, så vi sov gott hela natten. När vi vaknade hade blåsten åkt bort. Det var skönt.

Idag har jag hjälpt blogghjälpen med att jama lite om vad vi ska säga till kommunen. Jag fick med allt viktigt. Hoppas hon kan läsa rätt innantill nu bara.

Sen vill jag bara tipsa er om en av mina kompisar som varit bloggkatt här tidigare, det är Bertil, eller Nikki Sixx  som han nu heter. Jag hoppas Gloria och jag också hittar en eller flera människor som är lika snälla som Nikki Sixx matte.

7 kommentarer:

  1. Det var lite otäckt i natt med all blåst, det blir så många konstiga ljud då när det dessutom regnar så det smattrar. Då är det skönt med en kompis som håller tass. Vi tror det gick jamarbra för blogghjälpen efter din experthjälp!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA vi var glada att vi hade varandra att ty oss till när det blåste som mest. Jag hoppas blogghjälpen inte skämmer ut sig hos kommunen. Mötet ska vara i november.

      Radera
  2. Bra att du höll om Gloria <3 Det var skönt att vi ändå inte fick någon riktig storm här i sthlm.

    Nikki tackar för uppmärksamheten och hälsar till er alla :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kattfamiljen, ja nåt ruskväder vill vi verkligen inte ha. Buffa Nikki från oss!

      Radera
  3. Så snäll du är som tröstar Gloria!

    Xantippa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Xantippa, Gloria är lite rädd av sig. Det är därför hon blir så glad att vi kan trösta varandra. Jag tycker mycket om Gloria.

      Radera
  4. Jag låg och sov med min matte o husse i soffan jag och höll matte i handen :)

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...