onsdag 9 oktober 2013

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har det varit skönt att vila ut efter de senaste dagarnas drama.  Det var tur att vi slapp bryta upp taket, som vi hade tvingats göra om inte katterna kommit ner inom rimlig tid.

Sen var det en annan sak som antagligen var tur. Det verkar nämligen som om mamma katt är dräktig igen, och tänk om hon hade fött sina ungar där upp! *ryser*.

Nåjam. nu har vi nog sett till att sånt är inte kan hända igen. Nu ska jag förbereda morgondagens öppet hus!

6 kommentarer:

  1. Kan behövas en vilodag efter allt ståhej! Hoppas du vaknar pigg och utvilad i morgon, för då blir det förstås en massa att organisera igen. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja det är klart att det blir. Men jag kommer klara det!

      Radera
  2. Skönt att ni får vila ut mellan äventyren! Stackars mamma katt som är dräktig igen innan de här ungarna är stora. Tänk om ändå folk kunde ha vett att kastrera sina katter. Tur att hon är hos er nu så hon slipper få ännu fler kullar efter den här.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, ja det här blir sista kullen för den mamman. Dessutom slipper hon springa ute i vinter med en kull nyfödda ungar.

      Radera
  3. Skönt att ni fick hämta andan lite innan det var dags att förbereda det öppna huset, det var ni verkligen värda. Och visst var det tur i oturen att mamma katt inte födde sina små ungar där uppe under taket <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla och Frasse, det hade blivit riktigt jobbigt om hon hade passat på att föda ungar där uppe. Men vi tror det är några veckor kvar tills det är dags.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...