fredag 6 september 2013

Katten Stellan påSödertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Ikväll är jag nog lite trött. Det har varit mycket den här veckan. Särskilt jobbigt har det varit att hålla telekattisk kontakt med Freddy, så han inte springer iväg nånstans. Så länge han håller sig i närheten av hemmet är det ingen fara.

Men nu måste jag göra slutarbetet på vår fina kalender för 2014. Den kommer ni snart att kunna köpa. Det blir många fina kattbilder i den.

Sen ska jag berätta att jag fått en ny kompis. Hon heter Gloria. Hon har varit lite blyg, men hon verkar glad att jag bor i samma bur. Tänk om vi blir kära??

13 kommentarer:

  1. Ojojoj, har du fått en Gloria! *fnissar* Ja, henne blir du nog kär i, skall du se. Du får försöka övertala mannen som är intresserad av dig att ta henne också...

    Skall bli jamarspinnande att se nya kalendern!

    Kurr från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imma, jag kanske blir kär i Gloria. Vi får se hur det utvecklar sig.

      Radera
  2. Vad roligt med en kompis! Hoppas ni blir jamarbra vänner! Vi ser med spinning fram emot den nya kalendern.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jag tror vi redan är bra vänner. Det är jättekul att ha en kompis på katthemmet.

      Radera
  3. Jam, hur skulle hon inte kunna bli kär? Du e ju så stilig. Och hon e söt så kanske blir du också det. Matte var ju hos dig idag och pratade lite hörde jag. Gosade säkert också, om jag känner henne rätt. Hon skulle visst måla nåt och Katinka hjälpte till med det

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, det var snällt av er matte att komma och hjälpa oss ännu mer än hon redan gjort. Såna som er matte borde det finnas många, många fler av.

      Radera
  4. Du är väl värd en vederkvickande helg nu, och vad kan väl vara bättre än att fira den med en trevlig tjej? Och kalendern ska jag förstås ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, klart du måste ha kalendern! Hoppas den blir klar i veckan.

      Radera
  5. Så jamars kul att du fått en kompis att vara med, tassarna upp. Vi ska säkert köpa kalendern av dig sedan, när den är klar, mjau
    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, T, S, jag hoppas kalendern blir klar i veckan som kommer. Kul att ni köper den.

      Radera
  6. Så mysigt med en burkompis! Ni kommer säkert att gilla varandra. Hoppas verkligen att Freddy kommer att lyssna på alla telekattiska meddelendan han får. *morrhårsdarr* Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Findus, Isak och Rasmus, vi hoppas också att Freddy lyssnar på oss alla som vill att han ska gå HEM! Det är där han hör hemma.

      Radera
  7. Låter mysigt med en burkompis !
    Om ni skulle bli kära så är det väl bara så att den som vill adoptera någon av er får ta er båda :)

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...