lördag 5 januari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Efter gårdagens råndramatik här i Södertälje har jag skärpt beredskapen här i vaktmästaburen på katthemmet! ALLA kontrolleras noggrant innan de kommer in på katthemmet. Blogghjälpen är inget undantag.

Alla måste loboto... lemitige... ash, visa vem de är innan de får komma in på katthemmet från och med idag! På Södertälje Katthem chansar vi inte. Hit får bara snälla människor komma!

11 kommentarer:

  1. Jättebra att du är noga med vilka som får komma in. Vi läste att det var en tjej som var ligaledare vid rånet i Södertälje. Kan man inte lita på tjejerna nu heller, vilka ska man då lita på. Skönt att veta att du håller ordning.

    Nosbuff
    Jenny, bolis och klosterkatt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jenny, och idag har jag läst att TVÅ tjejer är inblandade! Fast de har inte en chans att ta sig in på katthemmet!

      Radera
  2. Puh! Skönt att höra att du har koll på läget. Det är helt rätt att kontrollera besökarna, så alla dina kattkompisar kan känna sig trygga. *imponerad*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja du om någon vet ju hur viktigt det är med säkerheten för oss katter!

      Radera
  3. Puh, vilken jamars tur att ni har koll på vilka som tassar in till er efter det däringa *dramat*
    Duktig du är

    Tass tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, ja man får inte fuska med säkerheten.

      Radera
  4. Bra att du skärper kontrollen. Bara snällisar! Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Bra Fortuna, man ska inte chansa med säkerheten. Du sköter säkert kontrollen mycket bra. Vem vet, kanske försöker någon smuggla in gottisar förbi dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, här finns inte en chans att smuggla in nåt som inte jag ser!

      Radera
  6. Tänk, vad de kan sKATTa sig lyckliga på katthemmet, som har en så uppmärksam och plikttrogen vaktkatt. Du fyller en otroligt viktig funktion, särskilt nu när det går tvåbenta rånare lösa.
    Vi har läst ikapp nu, och satt på helspänn ända tills den lyckliga upplösningen kom och vi kunde andas ut. Det är så härligt att se dig i trygghet på katthemmet, med glöd i blicken och skinande blank päls. Vi önskar dig all lycka och hoppas du hittar just din människa snart! <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...