söndag 20 januari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här "som hastigast". Hon hade varit på nya katthemmet och målat. Hon orkar inte alls jobba lite mycket som de andra som är där, Christer, Patrik, Niklas, Bonnie m fl, men jag hoppas hon inte är i vägen i alla fall.

Efter insatsen där kom hon hit tillsammans med Bonnie, Christers fru. Hon hade också varit på katthemmet och gjort  i ordning en massa dörrar. Ni ser dem i bakgrunden.

Nä blogghjälpen skulle nämligen hälsa på SIN EGEN KATT. Hon har nämligen blivit med katt igen, och den katten, som nog kommer heta Sara, bor just nu i karantän efter att ha kastrerats i fredags. Sara fick ungar för många veckor sedan och de ungarna och Sara har bott hemma hos blogghjälpen. En av ungarna har lite problem med bakbenen så de får bo ett tag till hos blogghjälpen. Men sen är det meningen att de ska tillbaka till katthemmet och hitta andra människor att ta tass om. Men mamma Sara kommer få bo hos blogghjälpen eftersom det verkar som om hon och blogghjälpens andra 2 katter kommer överens. Även om blogghjälpens Viktor inte precis verkar jubla över tillskottet, men han ser ut att acceptera situationen.

10 kommentarer:

 1. Nu verkar det gå jättefort med fixandet på Nya katthemmet! Vi får hoppas att Viktor tycker att det är ok så småningom.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, blogghjälpen har sagt att hon ska ägna extra mycket uppmärksamhet åt Viktor.

   Radera
 2. Jisses det verkar gå undan på det nya katthemmet :)
  Håller tassarna för att Viktor ska vänja sig ordentligt vid Sara !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vi håller också tassarna för Viktor och Sara och Bessy (som är blogghjälpens andra katt).

   Radera
 3. Så fint det blir på nya katthemmet! Goda nyheter att mammakatt Sara verkar smälta in så bra i blogghjälpens kattgrupp. Vi håller tassarna för att Viktor snart jublar. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Findus, Isak och Rasmus, även om Viktor inte jublar, vilket kanske är lite mycket begärt, så tror och hoppas vi att han accepterar Sara.

   Radera
 4. Så kul att blogghjälpen blivit med katt igen. Det borde ju faktiskt firas med gratis dentisar till alla katter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ATT jag inte tänkt på det. Klart det ska firas!

   Radera
 5. Jamarns vad skojsigt att mamma katt Sara får flytta hem till blogghjälpen! Det är garanterat ett toppenhem som hon får! Vilken tur att Viktor accepterar henne.
  Vi jamade svar om regnbågsbron under förra inlägget.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag hoppas alla tre katter ska trivas hos blogghjälpen. Hon gör ju så gott hon kan.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Ja, så var det dags att sammanfatta den senaste bloggkatten igen. Att Foppa inte var så blyg som han låtsades där han satt bakom sina pelare...