tisdag 22 januari 2013

Katten Fortuna på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Fortuna på Södertälje Katthem.

Idag har jag fått gripa in och lösa problem igen.  Jag fick ju se att kylskåpet i korridoren utanför min vaktmästarbostad inte fungerade. Då jamade jag att det inte känns så kul att reparera ett gammalt kylskåp så här veckorna innan vi ska flytta. Det känns heller inte kul att köpa ett nytt och släpa upp det på gamla katthemmet för att om några veckor behöva bära ner det och upp på nya katthemmet.

Det var en knivig situation, men jag jamade till de som jobbar här att de skulle bära ut kylskåpet som står i karantän och ställa det i korridoren. Det används inte så mycket där inne så då kan vi använda det här ute på katthemmet tills vi flyttar. Så löste jag det problemet!

Sen har Sara flyttat hem till blogghjälpen idag. Så småningom ska ni få se hur hon ser ut också. Jag kan jama att hon är VÄLDIGT lik mig! Fast hon tycker det är OK med andra katter, men jag vet inte om jag är så förtjust i kattsällskap. Hoppas i alla fall att Sara ska trivas hos blogghjälpen och hennes andra katter och familjemedlemmar.

12 kommentarer:

 1. Snacka om tur att du fanns i närheten och kunde lösa det hela, annars hade det kunnat gå riktigt fel. Vi ser fram emot att få se bilder på Sara när hon känner sig mer hemma. Självklart vill vi se bilder på dig med när du flyttat hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ja om inte jag varit där hade det nog blivit kaos här. Klart ni ska få se bilder både på mig och Sara.

   Radera
 2. Vad skulle dom på katthemmet göra utan dig Fortuna som löser alla problem ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, den frågan har jag ställt mig många gånger!

   Radera
 3. Det var förstås den allra bästa lösningen, och vem skulle komma på den, om inte du? Annars hade det väl blivit ett väldans kånkande runt på kylskåp där!
  Ser också fram emot att få se Sara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja och det värsta är att ingen här orkar bära på kylskåp. Men nu behövde de ju bara släpa ut ett kylskåp så var problemet löst.

   Radera
 4. Så bra att du fixade det! Tur att Blogghjälpen har dig till hjälp.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tror att varje bloggkatt varit orolig när de lämnat katthemmet för hur det ska gå för blogghjälpen. Som tur är för henne har det ju kommit nya, duktiga bloggkatter.

   Radera
 5. Vilken tur att du löste det hela så snabbt och proffsigt!
  Vad kul för Sara att få flytta hem idag! Vi ser också fram emot att få se kort på henne. Vi fortsätter också att hålla tassarna för att din husse och matte snart hittar en lägenhet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, bra att ni håller tassarna för att matte och husse hittar en bostad åt oss snart. Jag vill flytta hem NU.

   Radera
 6. Jamar oxå, att det ska bli spinnande att se bilder på Sara.
  Bra att du kan hjälpa till med att flytta olika saker på katthemmet
  så det bli ordning där, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T S, man är ju van att lösa problem av alla slag. Det här var lätt!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Jag ska börja med att hälsa från Lilleman och hans kompisar som har ont i sina munnar. Efter Lille...