tisdag 24 januari 2012

Katten Blitz på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Blitz på Södertälje Katthem.

Idag har jag försökt vila lite. Det har varit jobbiga dagar må ni tro. Det är inte så lätt att vara bloggkatt.  I alla fall inte i början. Det händer ju saker hela tiden och man måste som bloggkatt hålla koll på allt och dessutom kunna berätta för andra vad som händer.

Dessutom måste jag ju hela tiden sköta mina vanliga sysslor. Som att trösta och uppmuntra mina burkompisar tillsammans med Blade. Vi känner ett stort ansvar för att våra blyga burkompisar inte ska vara rädda längre, utan våga lita på alla människor som är här på katthemmet. Vi har ju märkt att de är snälla. Nu återstår bara att få kompisarna att förstå det också.

Sen gäller det ju också att få blogghjälpen att göra som man vill. Det har ju Dina berättat är nästan det svåraste med att vara bloggkatt. Men jag jobbar vidare på det. En dag ska jag nog få henne att ge oss ordentligt med godis. Jag kommer inte att ge mig innan!

14 kommentarer:

  1. Åh kompis, hoppas det blir lugnare snart så ni verkligen kan bara vara. Ta det liite försiktigt så du inte blir utbränd och inte orkar med mer än att sova.. Jag tror nog ni gör ett jamarsbra jobb du och Blade och en dag så kommer ni absolut lyckats lära allihop att det faktiskt finns snälla tvåbeningar :D

    *hjälper dig liite med blogghjälpen*
    Att det ska vara såå svårt och ge er gottigt VARJE dag ;)

    Nosbuff och Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebellen, jag ska verkligen se till att inte bli utbränd. Vi jobbar väldigt bra ihop, Blade och jag. Och vilken bra fråga: hur svårt kan det vara att ge oss godis varje dag??

      Radera
  2. Du kan alltid titta hur jag dresserar min husse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast problemet är ju att jag inte har nån egen husse eller matte att dressera ännu. Men jag kanske får?

      Radera
  3. Det är verkligen snällt av er att stödja era rädda kompisar. Efter ett tag kanske de förstår att inte alla människor är elaka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, ja det är planen. Du har ju själv stor erfarenhet av att hjälpa skyggisar. Se bara vilken tryggis Tindra blivit!

      Radera
  4. Det måste vara ett heltidsjobb för er att ta hand om era skyggis-kompisar. Sen vet jag vilket stort jobb det är att hålla koll på blogghjälpen också, så ni får ta det lite lugnt killar så ni inte blir alldeles utkattade!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, där sätter ni tassen på spiken! Att ta tass om skyggiskompisarna är en jamarlätt jämfört med att få nån ordning på blogghjälpen. Men vi kämpar på.

      Radera
  5. Mjau Blitz, jamarshej på dig.
    Vi testar här oxå, när det gick så bra att jama hos Dui och Deco.
    Vi och matte får låna hennes sambos dator en stund idag för han testar ett spel som inte funkar så bra i hans egen dator av ngn anledning. Så nu testar vi att det ska gå bra att tassa iväg detta.

    Duktig du är som kollar till dina kompisar där på katthemmet.
    Frstår att det är mycket att ta hand om som bloggkatt.

    Tasskramar till dig du fina Blitz.

    Tass Tass

    SvaraRadera
    Svar
    1. M, C, T, S, det var kul att höra från er igen. Jag tycker ni kan ta över mattes sambos dator eftersom den verkar fungera bra. Han kan väl få smaka några dentisar som kompensation?

      Radera
  6. Vi tycker att det går alldeles utmärkt för dig att vara Bloggkatt! Du tar verkligen stort ansvar för både Blogghjälpen och dina kompisar.nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, tack för berömmet. Det är alltid roligt med beröm, allt går liksom lättare då. Vi katter tar ju ofta stort ansvar för de i vår närhet. De skulle ju aldrig klara sig annars.

      Radera
  7. Du är väldigt duktig som bloggkatt! Och stilig!! Så där Frassestilig! De människor som du adopterar kommer att bli väldigt lyckligt lottade!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maurice & Kajsa - Frassestilig *sträcker stolt på sig*. Vad glad jaga blir!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...