torsdag 19 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu är det full fart kan ni tro. Jag har planerat familjedagen in i minsta detalj. I morgon kommer flera snälla tjejer och hämtar allt som ska med till Familjedagen. Det är lotteri, insamlingsbössor, våra fina kläder, godis, broschyrer och en massa annat som ska med. Sen hoppas vi bara på fint väder så att det kommer jättemånga snälla människor till Torekällberget.


Sen är det ju så bra för att när det är slut på familjedagen så kan man åka direkt hit till katthemmet för då är det öppet hus här! Kan ni tänka er så fiffigt?

Nu måste jag nog packa ihop det sista så allt är klart till i morgon när det ska hämtas.

Om ni inte har nåt annat för er på söndag så är ni välkomna både till Torekällberget och till oss på öppet hus.

14 kommentarer:

  1. Verkligen klokt planerat att katthemmet har öppet hus efter familjedagen. Det märks att du har varit framme och styrt upp det hela.

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen att det blir fint väder och många som kommer och att det blir jättemånga som kommer till katthemmet. Du måste vara jättetrött efter allt fixande.Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vad dumt att katthemmet ligger så långt ifrån mitt hus! Men jag hoppas att jättemånga som bor litet närmare ger sig iväg till både familjedagen och till er! Det låter som du har tänkt på det mesta och planerat väl. Som vanligt!

    SvaraRadera
  4. Jag håller med Gustav att det är dumt att katthemmet ligger så lång bort från mitt hus. Fast jag har väl en 12 mil närmre kanske :)
    Hoppas det blir en kanoners dag både vädermässigt och försäljningsmässigt o att många sen kommer o kikar in på katthemmet !!!

    SvaraRadera
  5. Jamar med Gustav och Kjellebus, dumt att katthemmet ligger så långt bort från vårt hus. Vi har iofs ca 19 mil dit +lite till, men det får bli, säger matte, när hon har bättre tid. Hon säger att hon har lite släktingar i sthlm, då kan hon hälsa på där kanske vid ngt tillfälle.
    Hoppas att ni får bra väder och att det kommer mycket folk dit till Torekällberget.

    Tasstass

    SvaraRadera
  6. Oj, vilken planering du måste ha gjort för att få ordning på allt det där! Och vilka snälla tjejer som fixar med att allt kommer på plats. Vi håller tassarna för fint väder och många besökare. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Så konstigt jag skrev en kattentar här i går men den har nog inte kommit med. :(

    Nåjam Jamade att det var massor av fina grejer du ordnat med till familjedagen. Du är en så jättebra organisatör Lilja.

    Nosgos

    SvaraRadera
  8. Sippo, bra att du märker att jag styre upp allt. Undrar hur det skulle gå annars *kliar sig på hakan*

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, det är ganska jobbigt att ordna med allt, men det måste ju göras.

    SvaraRadera
  10. Gustav, det är verkligen synd att du bor så långt borta, men en vädligt tur att vi har kontakt via cyberrymden!

    SvaraRadera
  11. Kjelle Bus, det är precis så jag lagt upp dagen. Först Torekällberget, sen katthemmet.

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag tycker ni ska åka och hälsa på mattes släktingar medetsamma!

    SvaraRadera
  13. Findus, Isak och Rasmus, det är verkligen tur att det finns snälla tjejer här som hjälper oss att få in pengar. Det är dyrt att driva ett katthem må ni tro!

    SvaraRadera
  14. Nea, jag vet att det har hänt att mina kommentarer kommit bort också, både från din och andras bloggar. Tack för kattlimangen *rodnar lite lätt*

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...